2023 01 12

GroenLinks raadslid Hera Butt laat verantwoordelijkheid voor jeugdproblematiek in Den Haag vallen: een cabaret van politieke correctheid

Binnenlandjan 12 2023, 17:00
Het cabareteske optreden van het Haagse GroenLinks raadslid Hera Butt is onaanvaardbaar. Zij blijkt duidelijk niet op de hoogte te zijn van de problemen waarover zij praat, en weigert haar verantwoordelijkheid te nemen voor de oplossing van deze problemen. Het gaat hier niet om een futiliteit maar om een serieus probleem dat grote gevolgen kan hebben: de stad Den Haag heeft het grootste aantal jongeren dat een mes op zak heeft in Nederland.

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Raadslid Ralf Sluijs van Hart voor Den Haag heeft hierover terecht op Twitter geklaagd. Hij stelt dat het messenbezit onder jongeren in Den Haag enorm hoog is, maar dat GroenLinks geen oplossing wil bieden voor dit probleem. Dit is een schandelijke houding van een politieke partij die zichzelf als verantwoordelijk zou moeten zien voor de welvaart van de stad en haar inwoners.
'“Bewoners in Zuidwest voelen zich al jaren niet gehoord over de groeiende spanningen tussen rivaliserende groepen jongeren die met messen lopen zo groot als zwaarden. Wijkbewoners nemen de politiek terecht kwalijk de problemen te bagatelliseren. En dat is precies wat partijen als GroenLinks, PvdA en D66 doen. Gemarineerd in politieke correctheid steken ze de koppen nog dieper in het zand terwijl snotneuzen van 13, 14, 15 jaar elkaar overhoop steken. Slecht voor de stad, slecht voor de wijk en slecht voor onze jeugd die door dit pappen-en-nathouden-beleid alleen maar verder afglijden,” zegt raadslid Ralf Sluijs tegen DDS.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden
Dit is een perfect voorbeeld van hoe de linkse politiek onze steden verwoest met hun ziekelijke ideologie en weigering om problemen aan te pakken. Het is duidelijk dat dit GroenLinks raadslid niet geschikt is voor haar functie en haar gezond verstand niet gebruikt. Dit is een ernstige teleurstelling voor de inwoners van Den Haag en het is noodzakelijk dat er snel actie wordt ondernomen om deze situatie op te lossen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten