supreme court of the netherlands the hague 04

Hoge Raad slaat alarm vanwege doorgeslagen 'soevereine' gekken: 'Ze denken dat ze geen belasting hoeven te betalen!'

Binnenlanddec 02 2023, 12:00
Bij de Hoge Raad maken de rechters zich ernstig zorgen over totaal gestoorde en idiote mafketels die denken dat ze door een brief te sturen naar overheidsinstanties hun "contract met de staat" kunnen opzeggen en hun "soevereiniteit kunnen terug krijgen." Deze mafklappers denken dat ze vervolgens geen belastingen en boetes hoeven te betalen. De Hoge Raad heeft een boodschap voor die volidioten: Zo werkt dat niet. Je kunt geen 'contract' met de staat niet opzeggen.
Een overheid is de baas over een bepaald gebied, punt. Dat kun je vervelend vinden, maar je kunt er niet aan onttrekken middels een brief. De enige manier waarop dat wel kan? Emigreren. En dan moet je je houden aan de wetten van een ándere staat. Toch zijn er volstrekte doorgedraaide clowns die heel druk brieven sturen naar de Belastingdienst en zelfs naar de Hoge Raad om zichzelf "soeverein" te verklaren.
Eerst vond de Hoge Raad dat gewoon een beetje gek, maar nu zegt president Dineke de Groot dat de Hoge Raad maar liefst 19 dozen vol heeft gekregen met dit soort "brieven" van "soevereine" dwazen. En dus zijn De Groot en haar mederechters in actie gekomen om deze onnozelaars te waarschuwen.
"Het gaat veelal om kwetsbare burgers die op deze manier nog verder wegzakken in de ellende," zegt De Groot over de soevereine (LOL) uilskuikens. "Misschien helpt het als we hardop aan de bel trekken, zoals nu. Dat deze mensen begrijpen dat geen belasting betalen echt niet de oplossing is voor hun probleem. Integendeel zelfs."
Integendeel? Ja, integendeel. Imbecielen die geen belasting betalen en dergelijke krijgen uiteindelijk namelijk torenhoge rekeningen. Dat resulteert in hun bankroet óf in een gevangenisstraf - of allebei. Daar doen allerlei mooie fantasieën over "soevereiniteit" niets aan af.
Nog iets aparts is dat deze imbecielen voor de verkiezingen van 22 november ook nog eens trots lieten weten "niet te gaan stemmen, omdat je dan je soevereiniteit afstaat!" Knet-ter-gek. Die soevereiniteit heb je niet, had je niet, en zul je nooit hebben. Die soevereiniteit is van de staat. Als je stemt zorgt dat er niet voor dat je opeens een slaaf van de staat bent. Het is voor veel mensen de enige manier om op democratische wijze iets te veranderen - of daartoe een poging te doen.
De mensen die 'soevereiniteit' pushen zorgen er dus niet alleen voor dat dwazen in de ellende terechtkomen, maar ze ondermijnen de democratie ook nog eens door het opkomstpercentage te drukken. Het is werkelijk een grof schandaal - en er zijn nog echt ezels die erin trappen ook.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten