shutterstock 2175313451

Hoofdredactie NOS Studio Sport keek weg bij klachten over machtsmisbruik en pesterijen

Binnenlanddec 23 2022, 18:30
Het schokkende nieuws dat de hoofdredactie van NOS Studio Sport bewust jarenlang de kop in het zand heeft gestoken over mogelijk grensoverschrijdend gedrag op de werkvloer heeft gisteren en vandaag de ronde gedaan. Volgens voormalige medewerkers van het programma hebben de klachten betrekking op machtsmisbruik, pesterijen, intimidatie en zelfs op seksueel grensoverschrijdend gedrag. Iedereen wist ervan, maar niemand deed iets.
Het is ronduit hilarisch dat dit blijkbaar bij de NOS is gebeurd, de staatsomroep die bekendstaat als erg links en Woke. Dit is niet de eerste keer dat er klachten zijn over grensoverschrijdend gedrag binnen de Nederlandse media, en het voorval bewijst nogmaals dat Hilversum één grote, ranzige bende is.
Natuurlijk is het volstrekt onacceptabel dat de hoofdredactie van NOS Studio Sport jarenlang de kop in het zand heeft gestoken en de klachten heeft genegeerd. Het is tijd dat er eindelijk een einde komt aan dit soort gedrag en dat er een einde komt aan de hypocrisie van de linkse elite. Het is belangrijk dat er een veilige werkomgeving wordt gecreëerd voor alle medewerkers, ongeacht hun geslacht, ras of seksuele geaardheid.
Ja, zelfs bij de Hilversumse incestbende van de NPO.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Het is niet de eerste keer dat er klachten zijn over grensoverschrijdend gedrag binnen de Hilversumse media-industrie. Er is al lange tijd sprake van een machtsongelijkheid tussen mannen en vrouwen in de media, en dit soort gedrag kan alleen maar aan het licht komen als mensen de moed hebben om hun stem te laten horen en klachten in te dienen.
Er moet een einde komen aan de culturele problemen binnen de media-industrie en voor een einde aan het machtsmisbruik en de ongelijkheid die daar nog steeds heerst; een ongelijkheid die overigens plaatsvindt in een omgeving die totaal gedomineerd wordt door Linkse Deugmensen.
Zo gek!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten