quick reaction alert

Kansloze demonstranten opgepakt na lachwekkende vertoning op vliegbasis Vonkel

Binnenlandaug 09 2023, 19:00
Vliegbasis Vonkel heeft zich opnieuw omgetoverd tot het speelveld van een stelletje demonstrerende amateurs. Vijftien individuen, die blijkbaar dachten dat ze plotseling expert-tunnelgravers waren, werden aangehouden tijdens hun belachelijke poging om aandacht te trekken voor wat ze noemen "belangrijke maatschappelijke zorgen." Deze zogenaamde 'demonstranten' namen het besluit een gat eronderdoor te graven.
Met de aankondiging vooraf was het duidelijk dat van 4 tot 10 augustus de vliegbasis het toneel zou worden van hun ondoordachte actie tegen kernwapens en CO2-uitstoot. Met de bedoeling Defensie te dwingen te stoppen met oefenen "voor oorlog en vernietiging", trachtten de demonstranten een opening te creëren door een gat te graven, gevolgd door het betreden van de landingsbaan. Het is ronduit hilarisch dat deze 'demonstranten' denken dat ze experts zijn op het gebied van kernwapens en CO2-uitstoot. Hebben ze toevallig een PhD in nucleaire fysica of klimaatwetenschap? Waarschijnlijk niet.
En wat betreft hun "diepere boodschap" over vrede, bewustwording en verandering, laten we eerlijk zijn: als we serieus moeten nadenken over deze kwesties, laten we dan beginnen met echte experts te raadplegen en constructieve manieren te vinden om verandering teweeg te brengen. Het graven van een tunnel en het binnendringen van verboden terrein heeft niets te maken met constructieve verandering; het heeft alles te maken met narcistische aandachttrekkerij.
Laten we niet uit het oog verliezen dat er in de echte wereld mensen zijn die dag in dag uit werken aan vredesonderhandelingen, serieuze oplossingen voor klimaatverandering en wereldwijde samenwerking. Deze individuen verdienen onze erkenning en toewijding, niet de zelfverklaarde tunnelgravers die denken dat ze een revolutie kunnen ontketenen door een kuil te graven.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten