Knettergekke burgemeester Bruls linkt Nieuwjaarsgeweld allochtone jongens aan vuurwerk: "Met een dwaas beroep op traditie"

Binnenlandjan 02 , 13:00
Afgelopen Nieuwjaarsnacht ging het weer helemaal mis in Nederland. Allerlei groepen jonge allochtone mannen zetten de aanval in op de brandweer én de politie. In hún wijken misdroegen ze op ongelooflijke wijze. Het is iedereen duidelijk waar het probleem zit... behalve Hubert Bruls. De burgemeester van Nijmegen geeft namelijk niet de schuld aan de cultuur van de 'jongeren' in kwestie maar aan... vuurwerk. Wat?
Bruls is een CDA'er. Als je dat leest weet je natuurlijk meteen dat de man een gestoorde politiekcorrecte apologeet is die elke negatieve gebeurtenis in ons land zal gebruiken om oude tradities te slopen. Nou, dat klopt. Want in plaats van los te gaan op de allochtone misbaksels die Nieuwjaarsnacht elk jaar weer verstoren met grof geweld heeft hij het voorzien op... vuurwerk.
Want vuurwerk is me toch gevaarlijk, jongens! Al die rotjes en pijlen besluiten helemaal zelf om zomaar de aanval in te zetten op hulpverleners. Zo raar!

"Dwaze traditie"

Tegen De Telegraaf zegt deze halve fascist dat het probleem is dat mensen vuurwerk kopen in Duitsland. Duitse supermarkten "kopen daar op in." Vervolgens nemen die Nederlanders hun vuurwerk mee naar Nederland en steken het daar af.
Je zou denken dat dit geen probleem is, maar volgens Bruls is dat wél zo. Want, lijkt hij te denken, eenmaal in Nederland besluit dat vuurwerk dat het brandweermannen en politieagenten haat. Opeens worden die dus massaal aangevallen! Door het vuurwerk.
"De totale absurditeit dat mensen denken dat ze vuurwerk naar hulpverleners kunnen gooien," zegt die engnek. "Dat ze het normaal vinden om de heg van de buren in de fik te steken en mensen schrik aan te jagen met harde knallen. En dat met een dwaas beroep op traditie."

Allochtone jongens

Dan ben je dus gewoon vals bezig. De gewone Nederlanders die naar Duitsland reizen om daar vuurwerk te kopen steken het thuis af, in de eigen straat. Niemand heeft daar last van - de brandweer, ambulancepersoneel en de politie al helemaal niet.
Nee, het probleem zit hem in één heel specifieke groep. Een groep die gek genoeg totaal niet genoemd wordt door Bruls: allochtone (Moslim) jongeren. Oftewel: Kansenparels. Zij zijn het die Nieuwjaarsnacht elk jaar weer verknallen. Zij zijn het die agenten en brandweermannen aanvallen. Zij zijn het die zich in die nacht als terroristen gedragen. 
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we klaar met half fascistische engnekken als Hubert Bruls. Ze willen ons alles afpakken, maar vegen het wangedrag van allochtone Moslimjongeren steeds weer onder het tapijt. Genoeg! Wij staan voor de waarheid. Het zijn die straatterroristen die het doen. Elk jaar weer. En zíj moeten aangepakt worden, niet de héle Nederlandse bevolking. Denk jij daar net zo over? Steun ons dan! Doneer aan DDS via BackMe en help ons pal te staan voor onze tradities.
Het vuurwerk is niet het probleem; de mensen zijn het probleem. De allochtone jongeren. 
Maar ja, dat durft Bruls natuurlijk niet hardop te zeggen. Als CDA'er is hij immers fanatiek pro-massa-immigratie. Hij is Woke tot op het bot en ziet "diversiteit" als het hoogste politieke goed. Dat ons land daardoor verandert in één groot ghetto laat hem koud. Sterker, dat ziet hij vooral als geweldig excuus om de nog bestaande tradities ook af te breken en Nederland werkelijk voor eens en altijd onherkenbaar te maken.
Overigens is het vuurwerk dat de straatterroristen gebruiken om politie en de brandweer mee aan te vallen al heel lang illegaal. Zo'n verbod werkt dus niet eens. Al zou je al het vuurwerk criminaliseren, dan nog zouden deze 'jongeren' dat spul naar binnen smokkelen - net zoals gewone criminelen dat doen met pistolen en andere wapens.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten