Screen Shot 2022 08 24 at 162107

Lachwekkend! Francisco van Jole: ''VVD en PVV zijn verantwoordelijk voor angstcultuur DWDD''

Binnenlandnov 24 2022, 18:00
Dat extreemlinkse mensen een blinde vlek hebben voor alles dat rechtser is dan D66 is algemeen bekend. De wartaal die Francisco van Jole nu uitkraamt slaat alles. De bezuinigingen op de publieke omroep door kabinet Rutte I bestaande uit VVD en CDA met gedoogsteun van PVV zouden aan de wieg hebben gestaan van de angstcultuur bij De Wereld Draait Door!

Loool! Van Jole: Angstcultuur DWDD is schuld van VVD en PVV. By the way, de VARA draaide al eeuwen op kortlopende contracten.

Francisco van Jole 🔻
Francisco van Jole 🔻
@2525

De cultuur bij DWDD werd ook in de hand gewerkt door kortlopende contracten, mede een gevolg van bezuinigingen. En door een mentaliteit waarbij alles draait om succes.

469
Reply
Francisco van Jole toont zich ook een waar complotdenker. De bezuinigen op de NPO had als doel om de VARA te vernietigen en dat is gelukt volgens van Jole. De VARA bestaat nog steeds alleen zijn ze nu gefuseerd met BNN. Dus dit is echt kletskoek. Zij zouden volgens van Jole hebben geëist dat er met minder mensen en geld een programma met hoge kijkcijfers werd gemaakt. De VVD en PVV hebben dus dit klimaat gecreëerd. Kan iemand deze man tegen zichzelf in bescherming nemen? En natuurlijk worden kapitalisten zoals Steve Jobs en Elon Musk ook nog even door het slijk gehaald. Deze heren hadden alleen succes, omdat er een angstcultuur was bij hen op de werkvloer. Het waren zelfs dictators in hun bedrijven. Wat een heerlijk bekrompen wereldbeeld heeft deze man. Dat mag vrolijk raaskallen op NPO Radio 1.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Ook de toeslagenaffaire krijgt de PVV in zijn schoenen geschoven. Volgens mij was toch ene Lodewijk Asscher toen vicepremier toen dat begon. Maar die is van de PvdA dus die treft geen blaam volgens deze extreemlinkse malloot. Nou BNN VARA had ook hen een goed arbeidscontract kunnen aanbieden. Dat hebben ze bij Van Nieuwkerk toch ook gedaan. Daar zwijgt van Jole dan als het graf over. 
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten