shutterstock 2075152273

Laffe NTR kruipt voor extreemlinks: privéjet van Sint 'gebruikt geen druppel kerosine'

Binnenlandnov 14 2022, 14:10
Het is triest om te zien hoe een kinderfeest zoals het Sinterklaasfeest volledig is gepolitiseerd. Nu gaat de NTR weer volledig mee met gehuil in het bos, omdat Sinterklaas met het vliegtuig kwam met zijn knechten. We weten allemaal dat het vliegtuig heel slecht is voor het klimaat. Dus de NTR komt met een verzachtende uitleg om extreemlinks te plezieren. Zum kotzen!
Dat de NTR al jaren kruipt voor intolerante en Nederlandhatende groeperingen dat weten we al jaren. Deze omroep wil immers ‘een programma maken met respect voor traditie en oog voor de ontwikkeling in de samenleving’. Dat je daarmee een traditie volledig politiseert is maar bijzaak. Veel Nederlanders zijn volledig afgehaakt. Je wilt je kind immers in een mooi sprookje laten geloven waar Zwarte Piet de grote held is en waar Sinterklaas de verstrooide en wijze kindervriend is.
Afgelopen zaterdag heeft de NTR de fout gemaakt om geen rekening te houden met de tere gevoelens van extreemlinks Nederland. Deze mensen waren zeer onaangenaam verrast dat de goedheiligman en zijn blanke Pieterbazen met het vliegtuig aankwamen in Nederland. De NTR probeert nu hun pijn te verzachten met het excuus dat het vliegtuig geen druppel kerosine gebruikt.
Wat is dit land afgegleden. Het gekonkel en gekruip voor intolerantie en Nederlandhaat kent geen grenzen. ,,We zijn ons bewust van de betekenis van het Sinterklaasjournaal en de beleving van het feest in Nederland. Maar tegelijkertijd willen we een verrassend kinderprogramma maken waarin we de fantasie stimuleren. En waarin niets is wat het lijkt,” stelt een woordvoerder van de NTR tegen het AD. Als klap op de vuurpijl heeft extreemlinks zich ook ontzettend gestoord aan de nieuwe Piet, genaamd Piet Hein. Omdat bij de introductie duidelijk werd gerefereerd aan de zeeheld van de West-Indische Compagnie, bekend om het veroveren van de Spaanse Zilvervloot.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken.
We zijn toch met zijn allen knettergek dat we buigen voor intolerantie en Nederlandhaat. We moeten juist staan voor onze tradities, cultuur en identiteit. Je kunt tegenwoordig alleen nog Zwarte Pieten tegenkomen waar de nationale driekleur ondersteboven wappert.  
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten