screen shot 2023 01 24 at 110850

Linkse haters woedend dat Richard de Mos in geel-groene limo aankomt bij rechtbank

Binnenlandjan 24 2023, 10:00
Een mannetje van de PvdA is woedend op Richard de Mos. De reden? Die liet zich als stunt in een schitterende Haagse (want geel en groen) limo naar de rechtbank rijden waar het showproces tegen hem van start is gegaan. "Clownesk!" noemt ene Randy Snoyl dat. Maar het enige clowneske is de rechtszaak zélf.
Als rebel in hart en nieren kan ik dit buitengewoon waarderen: Richard de Mos die in een groen-gele limo aankomt bij de rechtbank. Gewoon om een punt te maken - en natuurlijk om een grap te maken van de beschuldigingen aan zijn adres:
Maar linkse huftertjes kunnen dat natuurlijk niet waarderen. Oh nee, die zijn zelfs woest.
"Wat is dit nou voor clownesk gebeuren? Je staat terecht voor corruptie, schenden van het ambtsgeheim en leiden van een criminele organisatie en dan kom je zo aan bij de rechtbank," aldus PvdA'er Randy Snoyl.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Ja, Randy, als de staat dat soort belachelijke beschuldigingen tegen je uit kom je op zo'n manier bij de rechtbank aan. Weet je waarom? Omdat je een punt wil maken. Omdat je wilt laten zien dat het allemaal bezopen is. Dat je het lijdend voorwerp van een heksenjacht bent. En dat je dit zo belachelijk vindt dat je er gewoon om lácht. 
Natuurlijk zijn de aantijgingen tegen De Mos niet serieus te nemen. Maar helaas is Nederland al lang geen rechtsstaat meer. Het is een land waar de rechterlijke macht 100 procent in handen is van D66'ers en GroenLinksers. Daarom moet De Mos er helaas serieus rekening mee houden dat de rechter in deze zaak tegen hem is en naarstig op zoek gaat naar iets - wat dan ook - om hem toch voor te veroordelen. Hoe klein ook. Want het OM mag natuurlijk niet afgaan. 
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten