shutterstock 1778856992

-Michel Mulder- 'Een organisatorisch briefje aan Mark Rutte'

Opiniejan 24 2023, 11:00
Beste parodie op een volksvertegenwoordiger,
Het is wat hé, heb je deze week je vernietigingsopdrachten weer meegekregen van Führer Schwab, moet je daar ook nog tekst en uitleg over geven aan het Nederlandse plebs.
Volgens jou zoeken wij allemaal veel te veel achter dat door prostituees...... eeeuh politici bezochte bacchanaal, en is elke verwijzing naar het ondemocratische, vernietigende en machtwellustige karakter van die WEF incestclubjes een complottheorie.
Jij wilt best wel uitleggen dat jij daar zo leuk wat 'vrijblijvend' gekeuvelt hebt over de toestand in de wereld, maar hoe kan je dat überhaupt, als je van papa Schwab een bindend spreekverbod hebt gehad?
Dan even terugkomend op jouw wekelijkse stand-up comedy showtje, waarin jij aangeeft dat als al die complotdenkers iets willen veranderen, dat ze dan zelf maar iets moeten organiseren.
En toen was je me kwijt, en dat wil toch wel wat zeggen met alle bullshit en leugens die we al jaren van jou te horen krijgen.
Is het niet zo dat er al zoiets georganiseerd is als Omroep Nederland beste Mark, een initiatief dat jij en de rest van het Kaaginet het liefst zo spoedig mogelijk de nek omdraait?
Was het niet Gideon van Meijeren die pas nog de suggestie deed van een 'koffiedrink momentje' op het Binnenhof, een idee dat jij en de rest van het Kaaginet hebben bestempeld als een aanval op onze democratische rechtsstaat?
Is het ook niet zo dat er - nog niet eens zo gek lang geleden - een partij is opgericht, die het bezwaar van veel Nederlanders tegen het kabinet verwoordt, een partij die jij en de rest van het Kaaginet willen verbieden, omdat ze, zoals altijd in jullie visie, een gevaar voor onze democratische rechtsstaat zijn?
Is het ook niet zo dat social media kanalen die ook maar de indruk wekken van enige vorm van anti-overheids saamhorigheid, direct op de radar staan van dat Kaag-monster, de AIVD, de MIVD de NCTV en de MSM, met het doel om tot een uiteindelijk censuurverbod te komen?
And last but not least, is het niet zo dat duizenden Nederlanders zo ongeveer drie jaar lang al iets organiseren genaamd de anti-corona/-kabinetsdemonstatie, een volksinitiatief dat door jouw SA-achtige knokploegen met grof geweld bestreden wordt?
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Je bent een beetje 'van de achterlijke' als je enerzijds roeptoetert dat onze democratische rechtsstaat ten prooi valt aan rechts extremisme, terwijl je anderzijds de 'rechtsextremisten' oproept om zelf maar iets te organiseren, als deze democratische rechtsstaat ze niet bevalt.
Dan blijft er voor mij maar één vraag over: onder welke hunebed heb jij de afgelopen drie jaar gelegen? Er wordt namelijk genoeg georganiseerd, het krijgt alleen direct het stempel 'aanval op de democratische rechtsstaat' van jou, en degene die haar bezem met regelmaat parkeert op het Binnenhof.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten