LIVEBLOG: Boerenopstand! Visserij doet ook mee en de boeren melden zich op het Mediapark

LIVEBLOG: Boerenopstand! Visserij doet ook mee en de boeren melden zich op het Mediapark

Vandaag is het in de Verenigde Staten Independence Day en in Nederland voeren de boeren en vissers voor lijfsbehoud. Veel actievoerders strijden om onafhankelijk te blijven van de overheid. DDS zal de hele dag de belangrijkste ontwikkelingen op een rij zetten.

17:57 Een blokkade van de boeren op de Duitse grens bij Ter Apel.

17:52 Brief van de boeren aan de burger.

17:02 De Plus Supermarkt bekent als eerste supermarkt kleur. En staat ACHTER de boeren!

15:35 Jong geleerd oud gedaan. Hiervoor staan veel boeren op de barricade zij staan voor de toekomst van hun kinderen in het boerenbedrijf.

LIVEBLOG: Boerenopstand! Visserij doet ook mee en de boeren melden zich op het Mediapark

15:17 Politie grijpt in op A67 bij Hapert om boerenprotest. Inmiddels begint het verkeer weer te rijden.

14:18 Marechaussee staat dus duimen te draaien op Schiphol.

13:27 Bij Beilen op de A28 houden de boeren al de hele dag op- en afritten bezet.

13:21 Een geschifte hoogleraar stelt voor dat de politie op boeren gaat schieten.

13:19 Een update van de blokkade in IJmuiden.

13:17 Ook de Zeeuwse vissers doen mee aan de acties.

12:07 Er doet een interessant gerucht ten ronde ook het personeel van Schiphol doet het vandaag rustiger aan. Zij schijnen het vandaag langzaam aan te doen om de boeren te steunen. Vergeet niet dat de bagage- en beveiligingspersoneel ook zijn gepakt door de bezuinigingen van Rutte IV.

12:02 Door vele acties bij distributiecentra van Albert Heijn worden er vandaag geen boodschappen afgeleverd bij klanten. De grootgrutter kan niet beloven dat dit morgen wordt hervat.

10:25 Er was een protestactie bij het distributiecentrum van Albert Heijn in Zaandam. Deze actie is net beëindigd op last van de politie.

10:05 Boeren melden zich op het Mediapark.

10:00 De Visserij heeft zich ook aangesloten bij de acties van de boeren. Momenteel wordt daarom de sluis bij IJmuiden geblokkeerd. Ook de Visserij wordt zwaar getroffen door het wanbeleid van dit rampenkabinet.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties