2022 07 04

Filmpjes! Gideon van Meijeren heeft gelijk: Tweede Kamerlid Derk Boswijk (CDA) is bezocht door één persoon

Politiekjul 04 2022, 16:58
Gideon van Meijeren (FVD) had afgelopen donderdag in het Kamerdebat over de boerenonrust gelijk. Van Meijeren stelde dat het CDA Tweede Kamerlid Derk Boswijk thuis is bezocht door een oude boerin van 70. Van Meijeren mocht dit niet zeggen en toen werd hem door de partijdige Kamervoorzitter Vera Bergkamp (D66) het woord ontnomen. 
Het CDA Tweede Kamerlid Derk Boswijk stelde dat zijn gezin is bezocht door boze boeren. Zij waren naar zijn huis gekomen om verhaal te halen over de idiote stikstofplannen van dit WEF-kabinet. Boswijk geeft aan altijd met iedereen overal, ook bij negatief advies, in gesprek te gaan. Ook met de boeren. Boswijk hoort dan de onzekerheid en woede maar die is helaas volgens hem vaak gebaseerd op halve waarheden. Aldus de man die partijen die zich rechts van de VVD bevinden als smerige rechtse partijen wegzet. Klinkt niet als een hele betrouwbare gesprekspartner. Boswijk vindt de manier van demonstreren door de boeren geen enkel doel dienen. Ze moeten daar gewoon mee stoppen. Wat voor heerschap ben je dan? Hij weet donders goed dat sommige boeren alles kwijt kunnen raken.
Gidoen van Meijeren van Forum voor Democratie kwam donderdag met een andere lezing van dit verhaal. Van Meijeren stelde dat Boswijk door een oude boerin van 70 is bezocht die verhaal kwam halen. Dit mocht van Meijeren niet vetellen in de Kamer omdat zo het hele frame rond de ''agressieve'' boeren werd weggeslagen. De hele boerenstand moet namelijk worden weggezet als hooligans. Je proeft dat dit verhaal overeind moet blijven koste wat het kost door het partijkartel, de mainstream media en rijklinks Nederland. Deze smerige demonisering van de boeren door de globalisten moet stoppen!

Bij DWDD was Boswijk in 2012 te gast als PVV stemmer. 

Gelukkig komt de waarheid altijd aan het licht. De ex-PVV sympathisant Boswijk had een moment van oprechtheid en vertelde dat hij maar door één persoon is bezocht die verhaal kwam halen bij hem thuis. Als je dat intimidatie noemt dan ben je niet geschikt voor de politiek. Als volksvertegenwoordiger ben je een publiek figuur die altijd aanspreekbaar is voor zijn kiezers. Dit kan op straat maar ook thuis geschieden. Dat is het risico van het vak.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten