shutterstock 786971899

Medici slaan alarm: influencers verdringen artsen met gevaarlijke medische desinformatie!

Binnenlandokt 16 2023, 10:00
In het tijdperk van sociale media, waar iedereen met een smartphone en een goede belichting 'expert' kan worden, rinkelen de alarmbellen bij de Nederlandse medische gemeenschap. Een groeiend aantal BN’ers en influencers waagt zich aan het geven van gezondheidsadviezen die zowel ongegrond als potentieel gevaarlijk zijn. Deze 'internetdokters' geven adviezen die variëren van het afraden van zonnebrillen tot het promoten van zogenaamde natuurlijke anticonceptie schrijft het AD.
Het Instituut Verantwoord Medicijngebruik luidt nu de noodklok over deze zorgwekkende trend. Directeur Ruud Coolen van Brakel uit zijn diepe zorgen over deze influencers die zonder enige relevante opleiding of achtergrond zich op het gebied van de medische wetenschap begeven. "Er groeit een generatie op die meer waarde hecht aan de mening van een knappe BN’er dan aan die van de huisarts.'' Dit is niet alleen zorgwekkend, maar ronduit gevaarlijk!
In de huidige tijden waarin desinformatie welig tiert, blijft het essentieel om kritisch te blijven en deskundig medisch advies te zoeken. Coolen van Brakel waarschuwt ons: "Als mensen niet ook een deskundige raadplegen, kan dat grote gevolgen hebben. En die gevolgen zullen we helaas in de komende jaren gaan zien."
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
De zogenaamde 'influencers' zouden zich moeten realiseren dat het hebben van duizenden volgers op Instagram geen vervanging is voor jarenlange medische opleiding en ervaring. Het is hoog tijd dat we deze trend kritisch onder de loep nemen en de waarde van echte expertise opnieuw gaan waarderen. Het wordt tijd dat we het advies van echte professionals weer voorop stellen in plaats van de laatste modieuze meningen van influencers.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten