640px postcodeloterij2012

Nationale Postcode Loterij steunt eco-communistische actiegroepen van Nederlandhaters

Binnenlandjan 05 2023, 11:00
Het is algemeen bekend dat de Nationale Postcode Loterij een belangrijke rol speelt in het steunen van verschillende goede doelen in Nederland. Unicef en Voedselbanken Nederland zijn zonder twijfel organisaties die een belangrijke bijdrage leveren aan het verminderen van armoede en honger in onze wereld. Helaas steunt de Nationale Postcode Loterij ook steeds meer actiegroepen die niet handelen uit het algemeen belang meldt de Telegraaf. Zij zijn opgericht om politieke doelen te verwezenlijken. Als de Nationale Postcode Loterij deze actiegroepen steunt moeten ze daar eerlijk en transparant daar meer ruchtbaarheid aan geven. Zo kan de consument de juiste afweging maken of zij deze goede doelen loterij nog wel wil steunen.
Het feit dat de Nationale Postcode Loterij ook actiegroepen steunt die bekend staan om hun vijandige houding tegenover Nederland en het Nederlandse bedrijfsleven, is zorgelijk. Milieudefensie en Urgenda zijn actiegroepen die bekend staan om hun rechtszaken tegen de overheid en het bedrijfsleven, en hun steun door de Nationale Postcode Loterij is dan ook omstreden. Hun agenda is om het eco-communisme in te voeren in Nederland. Het is ongewenst dat de Nationale Postcode Loterij zulke Nederlandhatende actiegroepen ondersteunt.
De Nationale Postcode Loterij moet niet langer investeren in clubjes vol met Nederlandhaters maar ze kunnen er beter voor kiezen om te investeren in doelen die rechtstreeks bijdragen aan het welzijn van mensen en het behoud van onze natuur, zonder dat ze hoeven tegen te werken aan de belangen van Nederland en het Nederlandse bedrijfsleven. Bij deze natuurorganisaties moet men wel kritisch kijken of zijn vijandig tegen de boeren en de vissers staan.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Daarom hebben FVD en de PVV terecht kritiek geleverd op de Nationale Postcode Loterij voor het steunen van actiegroepen van Nederlandhaters. Het is tijd dat de Nationale Postcode Loterij haar focus verlegt naar doelen die echt bijdragen aan een leefbare samenleving, zonder dat ze hoeven tegen te werken aan de belangen van Nederland en het Nederlandse bedrijfsleven. Zo niet dan moet Nederland massaal zijn deelname aan de Nationale Postcode Loterij opzeggen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten