7204808492 b9fd6f86f0 c

NPO66: Voorliefde voor melk is een verdacht extreemrechts hondenfluitje

Binnenlandsep 29 2022, 15:00
Gekker moet het niet worden maar als je een voorliefde hebt voor melk dan ben je verdacht volgens het NPO66 programma Brandpunt+. Melk is namelijk het hondenfluitje voor extreemrechts. De NPO begint steeds meer op een open inrichting te lijken als je zulke standpunten gaat innemen. Voor deze onzin betalen wij belastinggeld

NPO66 leert ons dat melk ook al extreem-rechts is. Fijn, hè, dat we daar belasting voor mogen betalen.

Brandpunt+
Brandpunt+
@Brandpunt_plus

Eva Vlaardingerbroek, JFVD’ers en de presentatoren van Ongehoord Nieuws uiten graag hun liefde voor melk. Toeval, of een #extreemrechts hondenfluitje? npo3.nl/brandpuntplus/…

2.0K
Reply
De grote bestrijder van de NPO Martin Bosman constateert op Twitter: ''NPO66 leert ons dat melk ook al extreemrechts is. Fijn, hè, dat we daar belasting voor mogen betalen.'' De NPO ontvangt echt te veel belastinggeld als je zulke onzin gaat produceren. Deze idioterie draagt eraan bij dat je groepen tegen elkaar worden ophitst in de samenleving. Goed bezig Brandpunt+!
Volgens Brandpunt+ is Eva Vlaardingerbroek het boegbeeld van de internationale extreemrechtse beweging. Bij het zien van deze foto moet je volgens Brandpunt+ ook iets horen: de schelle toon van een hondenfluitje. Want voor de kenner is melk meer dan een onschuldig product uit de agrarische sector.  Oké weer wat geleerd melk is extreemrechts. Volgens mij heeft de auteur van dit artikel een consult nodig bij een psychiater.
Maar wat is er extreemrechts aan melk? Brandpunt+ baseert dit op een filmpje van een groep shirtloze Trump-supporters die op straat racistische, antisemitische en homofobe leuzen scandeerde terwijl er melk uit literpakken werd gedronken. “Een koud glas puur racisme”, verklaarde een van hen. Koemelk bleek een geliefd symbool te zijn geworden voor white supremacy, de overtuiging dat witte mensen superieur zijn aan anderen en hen moeten overheersen. Naast het delen van de hashtag begonnen aanhangers ook emoji’s van glazen en flessen melk in hun twitterbio’s te plaatsen.
(Artikel gaat verder onder de oproep ons te steunen in deze barre tijden)
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis, de energiecrisis, de inflatiecrisis ´én de koopkrachtcrisis heeft DDS het ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Deze redenatie om nu voortaan alles op de grote hoop te gooien en daarom als extreemrechts te verklaren als er melk in beeld komt is behoorlijk ziek. De redacteur van dit artikel, Lars Delleman, raad ik aan om een bezoek te gaan brengen aan een psychiater deze fixatie op ''extreemrechts'' is echt ongezond. Het wordt tijd dat we flink gaan snijden in de NPO. Nu wordt ons belastinggeld misbruikt om mensen en organisaties te demoniseren.  
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten