117048243 7cc6bb0b87 c

Openbaar Ministerie verdenkt psychopaat Fouad L. van drievoudige moord, brandstichting en illegaal wapenbezit

Binnenlandokt 04 2023, 15:00
Het Openbaar Ministerie verdenkt Fouad L. van een drievoudige moord, brandstichting en illegaal wapenbezit. Deze gruweldaden zijn onmiskenbaar gezien de hartverscheurende gevolgen die deze dader in Rotterdam heeft teweeggebracht. De havenstad rouwt diep om het verlies van de slachtoffers, een pijn die nog lange tijd voelbaar zal blijven.
Vandaag verscheen L. voor de rechter-commissaris van de rechtbank, die besloot dat de verdachte veertien dagen langer in hechtenis blijft, aldus het OM. De 32-jarige Rotterdammer wordt ervan verdacht een 39-jarige vrouw en haar 14-jarige dochter op het Heiman Dullaertplein te hebben neergeschoten, samen met de moord op een 43-jarige docent in een collegezaal van het Erasmus MC. Daarnaast wordt hij ook beschuldigd van brandstichting in zijn eigen woning en in het onderwijscentrum van het ziekenhuis. Het OM kondigt aan dat de definitieve aanklacht later zal volgen.
De verdachte, die met knikkende knieën werd gearresteerd onder het helikopterplatform van het Erasmus MC, bevindt zich momenteel in volledige beperkingen, wat inhoudt dat hij alleen contact mag hebben met zijn advocaat. Het Openbaar Ministerie heeft aangegeven dat het lopende onderzoek nog niet is afgerond, en dat er op dit moment geen verdere informatie wordt vrijgegeven.
De misdaden waarvan deze dader wordt beschuldigd hebben diepe wonden geslagen in onze samenleving en verdienen een passende, strenge straf. Een levenslange gevangenisstraf lijkt in dit geval de enige gepaste uitspraak om de slachtoffers en hun nabestaanden recht te doen en de maatschappij te beschermen tegen verdere schade.
Het rechtssysteem in Nederland staat al langer ter discussie, en de publieke opinie is het spuugzat. De lage straffen die dit soort monsters krijgen, vooral wanneer ze 'ontoerekeningsvatbaar' worden verklaard en uiteindelijk via een TBS-behandeling weer op straat belanden, zijn onacceptabel. Nederlanders willen gerechtigheid, geen slap beleid dat de veiligheid van onze samenleving in gevaar brengt.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten