shutterstock 1390194509

Explosieve Studie: IPCC mogelijk faliekant fout over rol zon in klimaatverandering!

Buitenlandokt 04 2023, 14:00
In wat kan worden beschouwd als een gigantische klap in het gezicht van het 'gevestigde' klimaatpanel van de VN, wijst een nieuw onderzoek erop dat de zon misschien wel de grootste boosdoener is achter de klimaatverandering, en niet de menselijke activiteit zoals decennialang werd geclaimd! Dit valt te lezen op ceres-science.com.
In een grondige internationale studie, gepubliceerd in het gerenommeerde Research in Astronomy and Astrophysics, concluderen vooraanstaande klimaatonderzoekers uit 12 landen dat het Intergovernmental Panel on Climate Change (IPCC) mogelijk de boot flink heeft gemist. De rol van de zon in de opwarming van de aarde is volgens hen mogelijk gigantisch onderschat.
Dr. Ronan Connolly, hoofdauteur van deze baanbrekende studie, heeft niet alleen geconstateerd dat stedelijke opwarmingsbias een flinke vertekening geeft in de data van het IPCC, maar de werkelijke schokker: verscheidene metingen van zonneactiviteit suggereren dat de opwarming vooral door de zon kan worden verklaard. Zijn oproep is dan ook duidelijk: "We moeten onze conclusies niet voortijdig trekken in wetenschappelijk onderzoek."
Dr. Willie Soon, co-auteur en prominente klimaatwetenschapper, voegde toe: "Het is tijd dat de wetenschappelijke gemeenschap de 'voorgekookte' consensus achter zich laat en opnieuw kijkt naar de échte oorzaken van klimaatverandering."

Het volledig onweerlegbare, overtuigende bewijs dat de globale temperatuur het resultaat is van zonne-activiteit in recht-door-zee grafieken inzichtelijk gemaakt: Er is geen enkele relevante invloed van mensen op de globale temperatuur. Alle miljarden aan klimaat zijn diefstal…

Wouter J. Keller
Wouter J. Keller
@wouterkeller

Peer-reviewed study over de relatie tussen #zonne_activiteit (fig, oranje) en de globale #temperatuur (grijs) vanaf 1880.. #klimaathoax ceres-science.com/post/has-the-s…

Image
1.6K
Reply
Europarlementariër Marcel de Graaff (FVD) reageerde zoals verwacht fel: ''Het volledig onweerlegbare, overtuigende bewijs dat de globale temperatuur het resultaat is van zonne-activiteit in recht-door-zee grafieken inzichtelijk gemaakt: Er is geen enkele relevante invloed van mensen op de globale temperatuur. Alle miljarden aan klimaat zijn diefstal van de burger. Het klimaatverhaal is klinkklaar bedrog.''
Met twee onafhankelijke studies die nu wijzen op de mogelijk dominante rol van de zon in de opwarming van de aarde, wordt het steeds moeilijker voor klimaatalarmisten om hun dogma's staande te houden.
Dit baanbrekende onderzoek roept serieuze vragen op over het huidige klimaatbeleid en de honderden miljarden die wereldwijd worden uitgegeven. Is het tijd voor een herbeoordeling van onze klimaatprioriteiten?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten