shutterstock 356234186

EU Commissie in het nauw: FVD en Europese bondgenoten eisen antwoorden over steun aan illegale migratie!

EUokt 04 2023, 13:00
In een moedige stap heeft Europarlementariër Marcel de Graaff van het Forum voor Democratie (FVD) de Europese elite flink de oren gewassen. De Graaff, die het Europees Parlement onveilig maakt met zijn scherpe vragen, heeft de Europese Commissie op de grill gelegd over de vermeende banden met de Duitse NGO Humanity.
Deze NGO, die op de een of andere manier geld krijgt van de Duitse regering (wellicht met dank aan Frau Merkel?), schijnt illegale migranten in Italië te droppen. En terwijl gewone Duitsers en Europeanen met stijgende verbazing naar deze waanzin kijken, lijkt de EU er de schouders over op te halen.
De onverschrokken De Graaff vraagt zich hardop af: Is dit de nieuwe norm in Europa? Zijn Duitsland en deze NGO nu handlangers in mensensmokkel? Waarom krijgen Hongarije en Polen voortdurend tikken op de vingers voor hun streven hun land en cultuur te beschermen, terwijl Duitsland wegkomt met deze duistere spelletjes?
En laten we de olifant in de kamer niet negeren: George Soros en het World Economic Forum. Zijn zij de stille architecten van deze migratiechaos? De Graaff eist terecht volledige transparantie van de Commissie.
In een opmerkelijke show van solidariteit hebben partijen als de Alternative für Deutschland (AFD) en het Vlaams Belang hun steun voor De Graaff's vragen uitgesproken. Het lijkt erop dat het verzet tegen de EU's globalistische agenda groeit!
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS begrijpen we dat de aankomende Tweede Kamerverkiezingen de belangrijkste verkiezingen van ons leven zijn. Daarom gaan we er met gestrekt been in. Elke dag weer. Steun ons daarom! Doneer aan DDS en help ons te strijden voor jouw vrijheid, jouw kinderen, en jouw welvaart!
De bal ligt nu bij de Europese Commissie. Zullen ze antwoorden of zoals gewoonlijk wegduiken? Eén ding is zeker: met patriotten als De Graaff die de wacht houden, zal de EU niet makkelijk wegkomen met hun dubieuze praktijken!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten