Politici over vertrek EU-tiran Guy Verhofstadt: ''Salut en de kost!"

EUaug 04 2023, 19:00
Gisteren schreef DDS dat Guy Verhofstadt, de doorgewinterde Europarlementariër en voormalig Belgische premier, de stekker uit zijn politieke carrière trekt. Hij heeft onlangs aangekondigd dat hij niet meer beschikbaar zal zijn voor politieke verkiezingen in 2024. Je zou bijna medelijden krijgen met de arme man, als je niet wist dat hij al jarenlang bezig is met het destabiliseren van het continent Europa. Verhofstadt is samen met wijlen Hans van Baalen (VVD) één van de aanstichters van het conflict in Oekraïne
Komt dit als een schok? Niet echt. Met Brussel dat momenteel in de greep is van een reeks corruptieschandalen, is de timing van Verhofstadt's aankondiging eerder verdacht dan verrassend. Alsof hij het zinkende schip verlaat voordat de hele EU op de klippen loopt.
De reactie van FVD Europarlementariër Marcel de Graaff op dit nieuws is niets minder dan een feestje. "Het vertrek van Verhofstadt is goed nieuws. Hij is een in en in slecht mens, die altijd macht stelt boven mensen. Hij gebruikt zijn positie voor het doordrukken van een EU-leger, EU-belastingen, meer EU-regels, voor uitbreiding van de EU tot in Afrika", zegt De Graaff. Klinkt als muziek in de oren, toch?
Volgens De Graaff is Verhofstadt niets meer dan een marionet van de multinationals, die hem rijkelijk belonen voor zijn inspanningen om de EU verder uit te breiden en te versterken. "Hij stond op een zeepkist op het Maidanplein en is de mede aanstichter van de Oekraïne oorlog waar we nu mee te maken hebben. Overal waar we ellende hebben van de EU vinden we de invloed van Verhofstadt."
Ook in Vlaanderen is het aanstaande vertrek van Verhofstadt met tromgeroffel ontvangen. "Deze corrupte globalist heeft eerst België achtergelaten met een gigantische schuldenberg, om vervolgens jarenlang de EU-tiran te gaan uithangen. Zowel in België als in Europa liet Guy Verhofstadt alleen maar puinhopen achter, hij moet zowat het slechtste Belgische exportproduct ooit zijn. Ik zou hem dus zeggen: good riddance! Of om het op zijn Vlaamse te zeggen: salut en de kost!", zegt Sam van Rooy (Vlaams Belang). 
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Natuurlijk hebben sommigen ook hun tranen laten vloeien over het aangekondigde vertrek van Verhofstadt. Maar voor ons, de kritische denkers en degenen die zien hoe de EU onder de druk van corruptie en mismanagement uiteenvalt, is het niets minder dan een zegen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten