azc nee stem fvd 16 maart hillegersberg rotterdam 2022 02

Opnieuw steekpartij in Asielzoekerscentrum Ter Apel: Het is genoeg geweest!

Binnenlandaug 03 2023, 17:00
Het is weer gebeurd! Een gewonde door een steekpartij in het aanmeldcentrum voor asielzoekers in Ter Apel meldt Hart van Nederland. Wederom is de werkelijkheid keihard in botsing gekomen met het utopische beeld dat onze demissionaire regering ons probeert te verkopen. We verwachten hoogopgeleide asielzoekers, stelt de regering, mensen die hun bijdrage zullen leveren aan onze maatschappij als advocaten, dokters en ingenieurs. Maar in plaats daarvan worden we geconfronteerd met een schrikbarend patroon van geweld en chaos.
Woensdagavond viel er weer een slachtoffer. De identiteit is nog onbekend, maar de feiten liegen er niet om: iemand is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis, en de dader of daders lopen nog vrij rond. De politie is een onderzoek gestart, maar op het moment van schrijven zijn er nog geen arrestaties verricht.
En waar is de regering in dit alles? Het blijft angstvallig stil. Het lijkt erop dat de beeldvorming van een gelukkig, multicultureel paradijs belangrijker is dan de realiteit onder ogen zien. We worden overspoeld met geweld en onrust, terwijl onze leiders de andere kant opkijken en volhouden dat we te maken hebben met een instroom van hoogopgeleide professionals. Deze mythe is inmiddels wel ontkracht.
Het wordt hoog tijd dat we stoppen met het kopen van deze leugen. Het is tijd om de feiten onder ogen te zien. Onze asielcentra zijn geen vreedzame plekken vol toekomstige dokters en ingenieurs. Ze zijn broeinesten van onrust en geweld, plekken waar de rechtsstaat lijkt te zijn opgeschort en het recht van de sterkste geldt. En het wordt tijd dat onze regering dit erkent.
We kunnen ons geen struisvogelpolitiek meer veroorloven. We kunnen ons niet langer verbergen achter het beeld van een utopisch multicultureel Nederland, terwijl de harde realiteit zo overduidelijk anders is. Het is tijd dat we actie ondernemen. Het is tijd dat we de veiligheid van de mensen in onze asielcentra serieus nemen, en de veiligheid van onze burgers.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Hoeveel meer gewonden moeten er nog vallen voordat onze leiders actie ondernemen? Hoeveel meer steekpartijen moeten er nog plaatsvinden voordat ze erkennen dat er een probleem is? Dit is geen kwestie van politieke voorkeur, dit is een kwestie van basale menselijkheid. Het is tijd dat we de harde feiten onder ogen zien en handelen. Voor de veiligheid van iedereen in dit land.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten