eu flag

Peiling! Wat vind jij van de DISKWALIFICATIE van Joost Klein? 'Eigen schuld of 'BELACHELIJK!'

Binnenlandmei 11, 14:30
Joost Klein is gediskwalificeerd. De Nederlander mag niet meedoen aan het Eurovisie Songfestival. Hij zou een 'medewerkster' namelijk 'bedreigd' hebben. Tegenwoordig kan dat heel veel inhouden. Woke-sneeuwvlokjes hebben die term immers totaal verkloot. Onze vraag aan onze lezers is daarom: wat vind JIJ van zijn diskwalificatie? Eigen schuld dikke bult óf moet Eurovisie zich kapotschamen?
Er werd eerst gezegd dat Joost ruzie had met de Israëlische delegatie. Hoewel die hem inderdaad uit de tent probeerden te lokken weten we nu dat dit niet zo is. Ook werd er gesteld dat hij een medewerkster van Eurovisie een klap zou hebben gegeven. Vreselijk, natuurlijk! Automatische diskwalificatie!
Vandaag is het echte verhaal naar buiten gekomen. De politie was er gisteravond bij betrokken omdat hij - niet schrikken, even wachten, tot tien tellen - iemand zou hebben bedreigd. Ja, dat lees je goed. Hij heeft waarschijnlijk in een boze bui iets gezegd tegen iemand die hem lastigviel en die hem zijn eigen act niet liet opvoeren zoals hij wilde. Dat moet het bijna wel zijn.
Met andere woorden, een Sneeuwvlokje heeft het verpest voor Joost. En daarmee voor Nederland. Nou ja, voor het deel van Nederland dat het belachelijke Eurovisie Songfestival nog kijkt.
Onze vraag aan onze lezers is nu: wat vinden jullie van de diskwalificatie van Joost Klein? Heeft hij het verdiend? Had hij zijn mond moeten houden? Heb je het gehad met hem omdat hij de Israëlische zangeres Eden Golan niet respectvol behandelde? Of slaat dit helemaal nergens op en ben je WOEST dat de organisatie blijkbaar gegijzeld is door Woke-Sneeuwvlokjes die niet tegen een boos woord van een artiest kunnen?

Poll

Wat mij betreft is het duidelijk: Eurovisie is wanstaltig, het is een Woke club van Eurofiele mafketels. Joost Klein is een irritant mannetje, en zijn nummer is werkelijk vre-se-lijk. Als je het afspeelt op een begrafenis staan de doden op en rennen ze weg. Zó slecht is het nummer.
Maar het is mij de afgelopen uren duidelijk geworden dat dit werkelijk NERGENS over gaat. Joost heeft zich ongetwijfeld een beetje laten gaan. Waarschijnlijk omdat hij iets wilde doen met zijn act wat niet mocht van de organisatie. Hij gaf de afgelopen week immers meerdere malen aan dat hij KLAAR was met de totale controle van de Eurovisie-freaks.
Een medewerkster weerhield hem daarvan, Joost werd steeds bozer, en beet haar tenslotte iets toe over "je op je bek slaan" of "je een klap geven." Voorbije generaties hadden dat prima gevonden, maar tegenwoordig wordt Europa geregeerd door Woke Sneeuwvlokjes. En dus werd er aangifte tegen hem gedaan (LOL) en is hij er zelfs uitgegooid.
Joost Klein sucks. Eurovisie is vreselijk. Maar deze diskwalificatie is pas ECHT wanstaltig.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten