Faiza Oulahsen

Oulahsen: ''Politici gaan strafrechtelijk vervolgd worden als ze te weinig doen aan klimaatverandering!"

Binnenlandmei 02 2022, 16:04
Bij een theekransje op Radio NPO 1 voorspelt de Greenpeace extremist Faiza Oulahsen dat politici strafrechtelijk vervolgd gaan worden als zij te weinig doen aan klimaatverandering. Vooral de jeugd blijft dit niet te pikken is haar verwachting. Het inkijkje van de totalitaire roodgroene agenda die mevrouw Oulahsen geeft in het radioprogramma Goed Ingelichte Kring van Omroep Powned is weinig verhullend.
De agenda van extreemlinks is duidelijk. Wanneer politici te weinig doen tegen klimaatverandering dan moet men strafrechtelijk vervolgd worden. Veel politici en burgers weten dat het klimaat een cyclus is warme en koude (ijs) tijden. Er is geen overtuigend wetenschappelijk bewijs dat de aarde blijvend warmer wordt. Er is ook geen wetenschappelijk bewijs dat de mens verantwoordelijk is voor de opwarming van de aarde. En zonder hard bewijs kan men mensen niet strafrechtelijk gaan vervolgen. Daarom worden kinderen misbruikt om dit toekomstige beleid te pushen. Door indoctrinatie kun je kinderen bang maken met angstbeelden. Indoctrinatie op scholen moet dus zijn vruchten gaan afwerpen. Dit heeft allemaal een bizar eng totalitair karakter.
Best bijzonder de omroep van voorheen de omroep van “de neger omdat het moet” zich nu heeft ontwikkelt naar ''klimaatverandering is gevaarlijk'' omroep. De omroep van Dominique Weesie is hiermee gedevalueerd tot een globalistisch deugende Groenlinks-FM. Jammer hoe Powned zich tussen de VPRO, BNN-VARA en KRO-NCRV heeft genesteld. Van pluriformiteit is weinig te merken. En als je dan zo'n totalitaire mevrouw uitnodigt behandel deze dan ook kritisch. Echt een gemiste kans.    
Reactie Caroline van der Plas
Als DDS hebben wij Caroline van der Plas (BoerBurgerBeweging) ook gevraagd hoe zij als politica tegen dit voorval aankijkt:
''Ik heb me zeer verbaasd over deze uitspraak. Nog los van het feit of je politici persoonlijk verantwoordelijk kunt stellen voor Klimaatverandering, riekt dit naar een hetze. Toen Forum van Democratie over tribunalen begon (waar ik het overigens ook mee oneens was) stond heel Den Haag op zijn kop. Talkshowtafel na talkshowtafel had het erover. Nu doet een NGO het en is iedereen stil. Ik ben vooral benieuwd hoe Kamerlid Joris Thijssen (PvdA) als voormalig directeur van Greenpeace NL naar deze uitspraken kijkt. Toen klimaatactivisten van Greenpeace het Tweede Kamergebouw (Het Huis der Democratie) beklommen en probeerden binnen te dringen stond hij dit triomfantelijk te filmen en stelde hij dat hij het “leuk vond om zijn collega’s weer te zien”. Heb ik me toen ook hogelijk over verbaasd. Stel dat het boeren waren geweest…. Het is zit soort hypocrisie en selectieve verontwaardiging dat mij kapot ergert.'' aldus de voorvrouw van de BoerBurgerBeweging.
Een gewaarschuwd mens telt voor twee. We kunnen hier niet onze schouders voor ophalen. Apocalyptische kul is het beleid van de toekomst als je het niet serieus neemt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten