Demonstratie 5 september 13

Politieke elite opgelet: Nederlanders klaar voor hardere acties tegen overheid, maatschappelijke onvrede is groot!

Binnenlanddec 29 2023, 9:00
Het Sociaal en Cultureel Planbureau (SCP) heeft onthuld wat veel Nederlanders al lang voelden: een diepe onvrede met de huidige stand van zaken in ons land. Bijna een derde van onze bevolking gelooft dat hardere acties tegen de overheid gerechtvaardigd zijn wanneer ze niet luisteren, en maar liefst achttien procent ziet het liefst het hele systeem omvergeworpen worden. Dit is geen kleinigheid, dit is een signaal dat niet genegeerd kan worden schrijft de Telegraaf.
De uitkomsten van het SCP-onderzoek zijn een klap in het gezicht van de politieke elite die zich maar al te vaak in hun ivoren torens verbergt. Terwijl zij debatteren over zaken die ver afstaan van de dagelijkse realiteit van de gewone burger, groeit de frustratie en de roep om verandering. We hebben het hier niet over een paar ontevreden zielen, maar over een substantieel deel van de Nederlandse bevolking.
De waarschuwingen zijn duidelijk: de politiek moet wakker worden en luisteren naar wat er leeft onder de mensen. Het is tijd voor echte verandering, voor een politiek die zich richt op de noden en wensen van de burger, in plaats van zich te verliezen in een wolk van bureaucratie en onrealistische ideologieën. De Nederlander is klaar met de klimaathysterie, woke en de massa-immigratie. Veel Nederlanders herkennen hun eigen land niet meer. Pim Fortuyn schreef al over de verweesde samenleving. Het SCP-onderzoek is een wake-up call voor de politieke elite: negeer het volk niet langer, want hun geduld raakt op.
We leven in een tijdperk waarin burgers zich steeds meer bewust worden van hun macht en hun rechten. Ze zijn niet meer bereid om passief aan de zijlijn te staan terwijl hun toekomst en die van hun kinderen door een handjevol politici wordt bepaald. De tijd van politieke spelletjes is voorbij. Het is tijd voor actie, voor een overheid die echt luistert naar haar burgers en handelt in hun belang. Het SCP-rapport is niet zomaar een onderzoek; het is een roep om actie die niet genegeerd mag worden.
(Artikel gaat verder na deze oproep) Bij DDS zijn we helemaal klaar met gestoorde gekken als Kaag én Rutte. Denk jij daar net zo over? Steun ons dan! Doneer aan DDS via BackMe en help ons deze heksjes elke dag weer virtueel te bestrijden (op liefdevolle wijze, alleen met behulp van het vrije woord, natuurlijk).
Als dit onderzoek genegeerd wordt dan kan de politieke elite meer boerenprotesten en ander soort demonstraties gaan verwachten. De PVV en BBB moeten het nu samen met NSC en de VVD het gaan waarmaken om zo het maatschappelijk onbehagen bij de burger weg te nemen. Het lijkt mij voor Wilders I een mooie uitdaging om het vertrouwen in de politiek te herstellen. Het wordt tijd voor integere politiek die helder communiceert en daarbij de Nederlander op één zet!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten