shutterstock 1575152860

Politieleiding geeft toe: Sinterklaasfeest beschermen tegen anti-Piet extremisten wordt prioriteit

Binnenlandnov 08 2023, 20:00
In een tijd waarin de Nederlandse politie al onder immense druk staat, wordt nu de agent op straat opnieuw voor het blok gezet. De Sinterklaasintocht, een familiefeest dat in het teken staat van kindervreugde en traditionele gezelligheid, wordt opnieuw gekaapt door de onruststokers van Kick Out Zwarte Piet (KOZP) en, houd je vast, de klimaatdrammers van Extinction Rebellion. De politie Oost-Nederland, die vorig jaar de plank volledig missloeg in Staphorst, belooft nu 'beterschap'. Maar wat betekent dit in de praktijk?
De politie spreekt over 'extra scherpte' op de Zwarte Piet-protesten. Een lovenswaardig streven, als we niet al wisten dat dit soort beloftes vaak zo lek zijn als een mandje. De woordvoerder van de politie, Jennifer Schoorlemmer, doet haar zegje in het ED over grondrechten die geweld wordt aangedaan, maar vergeet daarbij gemakshalve dat de grondrechten van de Nederlandse bevolking om hun tradities te vieren ook verdedigd moeten worden.
Wat we hier zien, is een politieleiding die krampachtig probeert de schijn op te houden dat ze de situatie onder controle heeft. Ze praten over een 'staf die zich voorbereidt' en 'verdiepende trainingen over demonstraties'. Klinkt indrukwekkend, maar is het genoeg om de radicale activisten die ons cultureel erfgoed aanvallen een halt toe te roepen?
Laten we duidelijk zijn: de politie moet niet alleen voorbereid zijn op de protesten, maar ook op het handhaven van onze culturele waarden. Het Sinterklaasfeest moet beschermd worden tegen de agressieve minderheid die erop uit is om ons erfgoed te vernietigen. Het is tijd dat de politie niet alleen haar 'beterschap' belooft, maar ook daadwerkelijk optreedt tegen diegenen die de vrede en orde tijdens onze nationale feestdagen verstoren.
De combinatie van KOZP en Extinction Rebellion toont aan dat de anti-Zwarte Pietbeweging niet langer alleen over de kleur van een fictief personage gaat, maar onderdeel is geworden van een bredere, radicale agenda die onze samenleving wil ontwrichten. Deze groepen zijn niet geïnteresseerd in dialoog of compromis; zij willen onze tradities omverwerpen en vervangen door een politiek correcte monocultuur.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Als de politie werkelijk haar lesje heeft geleerd na de chaos in Staphorst, dan wordt het tijd dat ze dit jaar met harde hand optreedt tegen elke vorm van extremisme dat ons sinterklaasfeest bedreigt. De Nederlandse burger verwacht en verdient niets minder dan dat. De tijd van pappen en nathouden is voorbij; het is tijd voor actie. Het is tijd dat de politie haar rug recht houdt en ons sinterklaasfeest beschermt tegen de tirannie van de luidruchtige minderheid.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten