shutterstock 1508072192

Prins Constantijn Verdedigt Dochter Eloise Tegen Kritiek op Haar Rol als 'Gravinfluencer'

Binnenlandmei 13 2023, 13:00
Prins Constantijn heeft zich uitgesproken tegen de kritiek die zijn dochter, Eloise, heeft ontvangen voor haar deelname aan een tv-programma waarin ze te zien was in een badpak. De prins maakte duidelijk dat hij niet begrijpt waar de commotie vandaan komt en dat hij van mening is dat zijn dochter niets verkeerd heeft gedaan.
Eloise, die online bekend staat als de 'Gravinfluencer', is een populair social media figuur en heeft veel volgers op haar platforms. Ze kreeg echter kritiek van koninklijk huis waarnemers die menen dat haar activiteiten op social media, waaronder het poseren in zwemkleding, niet passend zijn voor iemand van de koninklijke familie.
"Mensen zoeken altijd naar commotie. Ik snap niet waarom daar commotie over is," zei Prins Constantijn in een interview met Shownieuws. Hij voegde toe dat hij trots is op zijn dochter en dat hij haar steunt in haar keuzes.
De kritiek lijkt te zijn ontstaan vanuit de overtuiging dat leden van de koninklijke familie zich op een bepaalde manier moeten gedragen, en dat dit gedrag zich onderscheidt van dat van 'gewone' mensen. Sommige critici hebben gesuggereerd dat dergelijke activiteiten beter overgelaten kunnen worden aan 'OnlyFans-modelletjes'.
Echter, anderen hebben Eloise geprezen voor het uitdagen van traditionele normen en verwachtingen van de koninklijke familie. Zij vinden dat haar online aanwezigheid een frisse wind is in een instelling die vaak wordt gezien als star en ouderwets.
Steun DDS op BackMe: samen pakken we het mediakartel aan. Deze steun is heel nuttig in deze zware economische tijden. Steun ons dus! Dat kan met een groter of een kleiner bedrag... en help ons het partijkartel en het mediakartel te slopen.
Prins Constantijn's verdediging van zijn dochter illustreert de veranderende houding binnen de koninklijke familie ten opzichte van de rol van sociale media en de manier waarop ze omgaan met publieke perceptie. Het is duidelijk dat de prins de mening deelt dat individuele expressie en persoonlijke vrijheid niet moeten worden beperkt door koninklijke protocollen.
De discussie roept vragen op over de plaats en rol van de koninklijke familie in de moderne samenleving. Terwijl sommigen vasthouden aan traditionele verwachtingen, lijkt het erop dat anderen, waaronder Prins Constantijn en Eloise zelf, openstaan voor een meer progressieve benadering.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten