screenshot 2023 03 11 at 122121

Raisa Blommestijn lacht Klimaatverandering uit: "Het was nog nooit zo koud... Oh wacht!"

Binnenlandjun 02 2023, 17:00
Raisa Blommestijn, de moedige presentatrice van Ongehoord Nieuws (ON!), heeft haar stem laten horen en de illusie van klimaatverandering doorgeprikt. Met een flinke dosis gezond verstand en een scherp gevoel voor humor, heeft ze de spot gedreven met de hele zogenaamde "klimaatcrisis". Blommestijn tweette triomfantelijk: "Het is nog nooit zo koud geweest als dit voorjaar, maar nu er ietsje beter weer wordt verwacht de aankomende tijd staan de mainstream media weer vol met berichten over 'klimaatopwarming' en 'extreem weer'. Het alarmisme moet natuurlijk wel levend worden gehouden. Zo doorzichtig."

Het is nog nooit zo koud geweest als dit voorjaar, maar nu er ietsje beter weer wordt verwacht de aankomende tijd staan de mainstream media weer vol met berichten over “klimaatopwarming” en “extreem weer”. Het alarmisme moet natuurlijk wel levend worden gehouden. Zo doorzichtig.

2.2K
Reply
Blommestijn slaat de spijker op zijn kop! Terwijl de rest van de wereld bezwijkt onder de druk van klimaathysterie en doemscenario's, staat zij op als een verfrissende stem van redelijkheid. Het is nog nooit zo koud geweest, en dat is precies wat we nodig hebben om het hele klimaatverhaal te ontmaskeren.
Laten we even eerlijk zijn, de mainstream media en hun paniekzaaierij zijn inderdaad behoorlijk doorzichtig. Zodra er een klein beetje beter weer in het vooruitzicht is, komen ze direct met verhalen over "klimaatopwarming" en "extreem weer" om hun alarmisme levend te houden. Maar Blommestijn laat zich niet voor de gek houden en prikt met haar scherpe humor door deze misleiding heen.
Er zelfs een wetenschappelijke verklaring voor de kou van dit voorjaar: de noordnoordoostelijke wind. Een eenvoudige en logische verklaring die de zogenaamde "klimaatexperts" schaakmat zet. Waar zijn hun complexe modellen en voorspellingen nu?
Laten we even realistisch zijn: klimaatverandering is een natuurlijk fenomeen dat altijd heeft plaatsgevonden. Het idee dat de mensheid de volledige controle heeft over het klimaat is belachelijk. Het is hoog tijd dat we stoppen met het verspillen van tijd, geld en energie aan deze hoax.
Steun DDS op BackMe: samen pakken we het mediakartel aan. Deze steun is heel nuttig in deze zware economische tijden. Steun ons dus! Dat kan met een groter of een kleiner bedrag... en help ons overeind te blijven in deze moeilijke tijden.
Blommestijn verdient alle lof voor haar moed om tegen de stroom in te zwemmen en te pleiten voor gezond verstand. Laten we lachen om de absurditeit van de klimaathysterie en ons richten op echte problemen die onze aandacht verdienen. 
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten