Ali B  13 09 2008 2

Rapper Ali B vervolgd voor seksueel ontoelaatbaar gedrag bij zangeres Ellen ten Damme, ondanks ontbreken aangifte

Binnenlandmrt 15 2023, 17:00
Rapper Ali B wordt vervolgd voor seksueel ontoelaatbaar gedrag bij zangeres Ellen ten Damme, zo heeft het Openbaar Ministerie besloten. Ten Damme had geen aangifte gedaan, maar wel melding gemaakt van het gedrag van Ali B. De zaak is een van de drie zaken waarvoor de rapper wordt vervolgd in het kader van de zedenzaak rond talentenjacht The Voice of Holland.
Ten Damme heeft gemengde gevoelens over de situatie. Aan de ene kant ondersteunt ze de zaak tegen Ali, maar aan de andere kant zit ze niet te wachten op de publiciteit rond de rechtszaak. Het is nog niet bekend wanneer de rechtszaak zal plaatsvinden, maar duidelijk is wel dat Ten Damme tegen die tijd gedetailleerd zal moeten vertellen over haar onaangename ervaring met Ali B in 2014.
Het management van Ten Damme wil geen reactie geven op de zaak. Ali B wordt vervolgd samen met bandleider Jeroen Rietbergen voor drie zaken in totaal. De rapper heeft nog niet gereageerd op de aanklacht.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
De zedenzaak rond The Voice of Holland kwam aan het licht nadat er aangifte werd gedaan tegen een voormalig coach van het programma. Naar aanleiding van die zaak zijn ook Ali B en Rietbergen in het vizier gekomen van justitie. Net lijkt zich te sluiten rondom Ali B het is een goede zaak dat de talentloze rechter zich mag verantwoorden voor de rechter voor zijn wandaden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten