shutterstock 1573427446

Rare prioriteiten! Koning Willem-Alexander herstellend van een longontsteking naar Ter Apel maar niet op werkbezoek naar de VS

Binnenlandsep 01 2022, 12:30
We kunnen stellen dat onze Koning er rare prioriteiten op nahoudt. Wel herstellend van een longontsteking naar Ter Apel maar niet op werkbezoek naar de VS gaan. Voor veel Nederlanders had de koning weg mogen blijven bij het AZC in Ter Apel dat vol zit met gelukzoekers. Terwijl de inwoners van Ter Apel die dagelijks lijden onder het de criminaliteit door dit tuig wel een hart onder de riem konden gebruiken van de Koning. Een gemiste kans en een duidelijk voorbeeld dat de koning zijn prioriteiten niet op orde heeft.
Gisteren bezocht onze vorst AZC Ter Apel en zei daar het volgende; "Ik wil alle mensen hier een hart onder de riem steken". De beelden op tv van de chaos op het terrein en de buiten slapende mensen van afgelopen weken vond hij verschrikkelijk. "Maar er werken hier mensen die er echt wat aan willen doen en ik hoop dat het zo snel mogelijk wordt opgelost'', aldus Koning Willem-Alexander. Prachtig hoe het koningshuis zich altijd laat misbruiken om de WEF-agenda uit te dragen. Heel veel realistische Nederlanders hebben hier de buik van vol.
Maar wat blijkt nu dat zijn gezondheid toch te broos is om naar de VS af te reizen voor een werkbezoek aan Californië en Texas. Heel bijzonder dat een werkbezoek aan Sodom en Gomorra wel mogelijk is. Als we Artsen zonder Grenzen namelijk moeten geloven lopen er met mensen met open wonden en met infecties rond. Dan lijkt mij niet verstandig om daar als koning herstellend van een longontsteking om daar rond te lopen. Dan lees je in de Telegraaf de volgende passage: ''De koning is extra gevoelig voor aandoeningen aan zijn longen, vanwege een auto-imuunziekte die zich in de jaren negentig presenteerde.'' 
(Artikel gaat verder onder de oproep ons te steunen in deze barre tijden)
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
We hebben dus een vorst die stunt met zijn leven maar dan opeens niet voor een werkbezoek naar de VS kan. De beste man heeft dus duidelijk zijn prioriteiten niet op orde. En doet dingen waar realistisch Nederland totaal niet achter kan staan. Gelukzoekers die meerdere veilige Europese landen doorreizen om naar Nederland te komen verdienen de aandacht van ons koningshuis niet.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten