Comfort products NL   dagelijksestandaardnl

De zomer bijna voorbij, focus op de winter

Economiesep 01 2022, 12:23
Naarmate de zomer op zijn einde loopt en de meeste mensen na hun vakantie weer aan het werk gaan, worden de dagen weer korter en kouder. Om de kou te bestrijden kan je een dikke winterjas aantrekken maar je ziet ook steeds meer mensen met verwarmde winterhandschoenen. Bij Comfort Producten hebben ze tegenwoordig voor allerlei doeleinden verwarmde winterhandschoenen beschikbaar.
Verschillende soorten verwarmde winterhandschoenen
Om te beginnen zijn er drie basis categorieën bij de verwarmde winterhandschoenen om uit te kiezen. De dunne en flexibele verwarmde onderhandschoenen, de gevoerde wind en waterdichte handschoen en de wanten. Daarnaast zijn binnen deze drie versies ook nog variaties waarvan de belangrijkste single of dual heating is. Hierbij verwarmt de single heating alleen de bovenkant van de hand en krijg je bij de dual heating een handschoen die zowel de boven als onderkant van de hand kan verwarmen. De verwarmingsstanden zijn per kant ook apart in te stellen om zo altijd de ideale temperatuur te krijgen.
Als je verwarmde winterhandschoenen zoekt om mee te wandelen of om te gebruiken onder bijvoorbeeld werk of motorhandschoenen zijn de onderhandschoenen het beste geschikt. Omdat de handschoen zo dun is past die makkelijk onder een andere handschoen. Ook tijdens een wandeling is deze handschoen goed geschikt. De onder handschoenen zijn ze niet geïsoleerd dus als je wat sneller beweegt zal door de wind de gegenereerde warmte wat sneller verdwijnen. Je kan dan beter een gewone verwarmde handschoen kiezen.
De gewone verwarmde winterhandschoen is een dikke handschoen die goed isolerend werkt en ook nog eens waterdicht is. Dit is de handschoen die voor heel veel doeleinden geschikt is. Veel mensen gebruiken het als gewone winterhandschoen maar ook voor mensen die gaan wintersporten is deze handschoen heel goed geschikt. Naast de gewone versie van de verwarmde winterhandschoen zijn er dit seizoen nog twee nieuwe varianten geïntroduceerd.
De ultieme verwarmde winterhandschoenen
Ten eerste is er de fietshandschoen met dual heating. Deze zit tussen een beetje tussen de onderhandschoen en gewone handschoen in wat betreft de dikte. Omdat deze iets dunner is maar wel geïsoleerd heb je hier als fietser veel bewegingsvrijheid mee terwijl je de warmte niet verliest. De handschoen is ook waterdicht dus een regenbui is geen probleem. Ten tweede is er de verwarmde motorhandschoen die nieuw in het assortiment is opgenomen. Het materiaal van deze handschoen is steviger en heeft ook carbon protectie materiaal dat de hand beschermd bij een eventuele val. Daarnaast wordt de handschoen met de dual heating heel erg warm dus zit je met lekker warme handen op de motor.
Het alternatief voor winterhandschoenen
Naast de verwarmde winterhandschoenen zijn er als laatste ook nog de verwarmde winterwanten. De wanten zijn van het zelfde materiaal gemaakt als de verwarmde winterhandschoen. Ook hebben ze dezelfde verwarmingsopties met single en dual heating. Het voordeel ten opzichte van de handschoen is dat de wanten wat warmer zijn. Er is minder oppervlakte waar de warmte kan verdwijnen. Het nadeel is weer dat je minder bewegingsvrijheid hebt met een want.
Concluderend is er erg veel keus tegenwoordig wat betreft verwarmde winterhandschoenen. Bij aanbieder Comfort-Producten kunnen ze je adviseren wat voor jou de beste keuze is aan de hand van waar je ze voor wil gaan gebruiken. De vriendelijke medewerkers voorzien je graag van advies en beantwoorden al je vragen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten