1024px candace owens 38655661640

RTL Nieuws: 'Zwarte Piet deed niets verkeerd' en 'White Lives Matter' zijn "racistische leuzen"

Binnenlandjan 01 2023, 10:00
Bij RTL Nieuws zijn ze vandaag ontsteld. Een paar individuen hebben namelijk "tijdens de jaarwisseling om klokslag 00.00 uur racistische leuzen geprojecteerd" op de Erasmusbrug. Welke teksten dan? White power? Blanken boven zwarten? Nee. De eerste leus was "White Lives Matter" en de tweede was... "Zwarte Piet deed niets verkeerd." Dat is volgens RTL dus "racistisch."
Als Black Power-fanaten Black Lives Matter roepen moeten we dat heel normaal vinden. In een normale wereld geldt dat human lives matter, zonder onderscheid qua ras. Maar vanwege zogenaamde 'antiracisten' moeten we opeens tolereren dat dit onderscheid wel gemaakt wordt.
En dus is een term als "white lives matter" opeens knetter-racistisch... aldus onze media. RTL heeft zelfs een "ooggetuige" gesproken die een traumatische ervaring heeft gehad.
"Wij waren heel erg geschokt," aldus deze persoon. "Dit is heel laf en niet oké. Ik vind dat zoiets niet moet kunnen in onze maatschappij vooral niet in Rotterdam."
Serieus? Een tekst als "White Lives Matter" (van de zwarte Amerikaanse conservatieve activist Candace Owens) is 'racistisch'? En niet alleen dat, maar zo ontzettend racistisch dat mensen "geschrokken" zijn?
En dan Zwarte Piet. Die was tot een paar jaar geleden nog 100% welkom in Nederland. Het is pas een jaar of twee a drie dat antiracistische extremisten erin zijn geslaagd Zwarte Piet grotendeels weg te pesten (met hulp van de media, natuurlijk).
Welke gek gelooft nou werkelijk dat "Zwarte Piet deed niets verkeerd" racistisch is? 
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Misschien dat je kunt argumenteren dat WLM iets van racistisch is omdat je er een bepaalde huidskleur uithaalt - maar dat moet dan ook gelden voor Black Lives Matter. En nee, kom alsjeblieft niet aanzetten met wanstaltige opmerkingen als "maar blanken in Amerika begaan heel veel misdrijven tegen zwarte Amerikanen!" Dat is gewoon niet waar. Zwarte Amerikanen zijn voortdurend slachtoffer van misdrijven door... andere zwarte Amerikanen. Die bestelen elkaar, die beroven elkaar, en die vermoorden elkaar. Kijk de criminaliteitscijfers er maar op na.
Hoe dan ook is deze reactie dus gewoon knetter. "Racistische leuzen"... omdat iemand een blanke versie van Black Lives Matters gebruikt - een term massaal gepropagandeerd door RTL Nieuws en aanverwante kartelmedia - en omdat iemand het opneemt voor de traditionele, geliefde Zwarte Piet?
Nederland is reddeloos verloren.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten