Screen Shot 2022 06 07 at 141717

Schokkende appjes in zaak tegen moordenaars Peter R. de Vries: 'KK mooi die bloed, iedereen gillen!'

Binnenlandjun 07 2022, 12:47
Vandaag vindt het proces plaats tegen twee mannen die verdacht worden van betrokkenheid bij de moord op Peter R. de Vries. De app-berichten die het OM in handen heeft - van de betrokkenen - toont in alle koelbloedigheid aan wat voor beesten dit zijn. "Bro, die kogel ging dwars door zijn hoofd. Alle spoot. KK mooi," schreef één van de daders aan een onbekende persoon.
Saskia Belleman van De Telegraaf is bij het proces tegen Kamil E. uit Polen en Delano G. Daarbij maakt het OM ook gebruik van appberichten die aangetroffen zijn op een telefoon die gebruikt werd door de daders van de moord op Peter R. de Vries - op die telefoon is het DNA aangetroffen van Delano G., die niet wil zeggen hoe dat komt - maar er is natuurlijk niet veel voorstellingsvermogen voor nodig om dat te bepalen.
De teksten die verzonden zijn op die telefoon zijn... vreselijk. Deze mensen zijn brute moordenaars.
Voor de aanval heeft de dader contact met een onbekende. "Doe je werk goed," zegt die onbekende tegen wat de schutter wordt. "Aub verpest niet. Helemaal leeg." Dat laatste gaat dus over dat de dader het hele pistool moet leegschieten op De Vries om er zeker van te zijn dat die daadwerkelijk sterft.
"Bro," is het antwoord daarop," ik schiet die kk-ding helemaal leeg. Ik laat hem als een sletje achter. I love this."
Misselijkmakend. Echt.
De schutter laat ook weten dat hij de aanval "solo" uitvoert en echt los zal gaan op het hoofd van De Vries. "Ik doe hem solo, bro. Ik finish dit," schreef hij.
"Dwars door die KK's hoofd, lichaam," stuurt de waarschijnlijke schutter daarna om 19:31 uur als hij heeft toegeslagen. "Hij is dood. KK dood." Twee minuten later voegt hij toe: "Bro, die kogel ging dwars door zijn hoofd. Alle spoot. KK mooi. Die bloed. Iedereen gillen."
De onbekende ontvanger vraagt dan hoe vaak De Vries raak geschoten is. "4, 5 keer," is het antwoord. "Hij slaapt, maak je niet druk."
"Weet je het zeker?" is de nieuwe prangende vraag. "Ja, bro. Zijn ogen lagen open."
Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!
Dit is de ware aard van deze moordenaars. Je weet natuurlijk van tevoren dat deze mensen tuig zijn, maar als je dit zo leest wordt dat er wel héél erg ingewreven. Ongelooflijk.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten