screen shot 2023 01 28 at 173309

Sociaal wetenschapper Laurens Buijs: Vreselijk gênant, als men alleen kan huilen en weglopen als er kritiek komt op genderreligie

Binnenlandfeb 17 2023, 17:30
Sociaal wetenschapper Laurens Buijs heeft onlangs gepleit voor meer moed en weerbaarheid binnen de LHBTI-beweging. Buijs bekritiseert het weglopen bij een bijdrage van FVD in de gemeenteraad van Arnhem over genders als een teken van zwakte. Hij stelt dat het de LHBTI-beweging aan zelfreflectie en moed ontbreekt om de kritiek op de "doorgeslagen genderreligie" in Nederland aan te pakken.

Zo vreselijk gênant, alleen nog maar kunnen huilen & weglopen als er kritiek komt op totaal doorgeslagen genderreligie in Nederland. De LHBTI-beweging moet zelf opstaan en een grens trekken naar alle woke waanzin in ons midden! Nederland heeft schoon genoeg van ons en terecht!

Image
1.8K
Reply
Buijs heeft gelijk. Het weglopen bij kritiek getuigt van zwakte en onvermogen om de discussie aan te gaan. Het is van belang dat de LHBTI-beweging zichzelf in de spiegel durft te bekijken en kritisch nadenkt over de eigen standpunten en acties. Het weglopen bij kritiek zal de discussie niet bevorderen, maar juist tot polarisatie en onbegrip leiden.
In plaats daarvan moeten we als samenleving juist het gesprek aangaan over genders en seksualiteit, en een open houding hebben tegenover verschillende opvattingen hierover. Het is begrijpelijk dat sommigen zich zorgen maken over de 'wokewaanzin' die soms lijkt door te slaan, maar het is niet de oplossing om weg te lopen bij kritiek of andere meningen.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Dit wordt nog wat als bij elk debat over een zwaar maatschappelijke kwestie groepen weg gaan lopen. Dat kan zomaar gebeuren omdat ons land wordt bestuurt door een stelletje mietjes. Van hoog tot laag een generatie die alleen maar kan janken en huilen. Schamen deze volidioten zich nergens meer voor? Ik hoop dat dit zielige zooitje zich realiseert dat als Nederland ooit in Oekraïense toestanden terecht komt we reddeloos verloren zijn. Door het buitenland worden we al uitgelachen. Dit soort volk moet men links laten en voortaan uitsluiten voor bestuursfuncties. If you can't stand the heat, get out of the kitchen!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten