DDS Kamerleden 008

Standvastig FVD gaat in de tegenaanval: 'Wij eisen rectificatie van álle kartelmedia!'

Binnenlandnov 14 2022, 19:23
Forum voor Democratie is nog altijd woedend dat kartelmedia de leugens van een onderhandse, lafbek van een anti-FVD Twitteraar verspreid hebben in een poging de partij én Gideon van Meijeren zwart te maken. Hoewel de partij blij is dat NOS en NRC iets van gecorrigeerd hebben eist FVD ook actie van alle andere kartelmedia die het nepnieuws over 'parlementsbezettingen' verspreid hebben.
In een artikel op de eigen website legt FVD uit dat het nepnieuws in de wereld werd gebracht door de notoire nepnieuws-Twitteraar Marina Meeuwisse (@mmeeuw). Deze gestoorde gek stalkt FVD en zijn politici al jarenlang digitaal. Werkelijk alles dat zij doen wordt uitvergroot, uit de context gehaald, en er wordt zelfs over gelogen. 
Iedereen die een beetje actief is op Twitter weet dat. Maar tegenwoordig wordt haar anti-FVD-propaganda steeds vaker opgepakt door kartelpolitici en -media (wat doet vermoeden dat er een operatie schuilt achter het Twitteraccount, maar dat geheel terzijde). Dat zij dan dus nepnieuws, leugens en laster verspreiden over FVD is die figuren om het even. Het gaat ze erom de partij zwart te maken - en de zieltjes in Nederland te rijpen voor een partijverbod. Dat is natuurlijk het grote doel waar ze op aansturen, hoewel ze dit zélf nog niet publiekelijk durven te zeggen (hoewel ze hun marionetten dat al wél steeds vaker laten doen in columns, tweets en blogposts).
"Het nieuwste frame dat voortvloeit uit het knip- en plakwerk van Meeuwisse is dat Gideon van Meijeren zou hebben opgeroepen om de Tweede Kamer te bezetten. Dat is een aantoonbare leugen. Let wel: de rol van gevestigde media en politici is hierin nog kwalijker dan die van Meeuwisse," schrijft FVD over de affaire van vandaag en gisteren. Dus over de bezettingsleugen.
Vervolgens haalt FVD terecht hard uit naar alle kartelmedia, kartelpolitici én achterlijke sujetten als Gert-Jan Knoops die meegaan in de leugens van Meeuwisse. "Ook ‘deskundigen’ als strafrechtadvocaat Geert-Jan Knoops borduurden voort op de desinformatie dat Gideon van Meijeren zou hebben gezegd dat de Tweede Kamer moet worden 'bezet,' Deze ernstige vervuiling van het publieke debat is de wérkelijke aanval op de democratie," zegt FVD logischerwijze.
Daarop merkt FVD op dat twee media - NRC en NOS - ondertussen hun verhalen hierover gecorrigeerd hebben. Of: gerectificeerd. Hartstikke leuk. Maar daar mag het wat FVD betreft natuurlijk niet bij blijven. "FVD eist van alle media die daar tot nu toe nog geen gehoor aan hebben gegeven óók een rectificatie," zegt de partij.
En snel een beetje.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken.
Ongelooflijk genoeg - en dit maakt FVD ook duidelijk in het artikel hierover - is het juist de linkse engnek Asha Ten Broeke die letterlijk nog maar twee weken geleden opriep om het parlement te bezetten. Niet 'figuurlijk,' maar letterlijk. Vanwege klimaatverandering. En ze deed deze oproep in de Volkskrant: bij uitstek de krant van, voor en door Deugend Links. 
Maar daar heeft geen enkel lid van het mediakartel of van het partijkartel zich druk om gemaakt. Want Ten Broeke staat aan hún kant. En als je aan hún kant staat, tja, dan geldt als regel: all is fair in love and war.
Afijn, goed natuurlijk van FVD dat de partij terugvecht - en hard ook. Nu is het aan nieuwsconsumenten om de kartelmedia én kartelpolitici te dwíngen hun eerdere aanvallen en leugens over Van Meijeren te rectificeren. En snel een beetje!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten