BosmaON

Martin Bosma (PVV) ontmaskert totalitair linkse Volkskrant: 'Linkse roedels willen op weg naar het parlement!'

Politiekokt 30 2022, 17:30
In de Volkskrant worden klimaatactivisten opgeroepen om misdaden te plegen. PVV-Tweede Kamerlid Martin Bosma heeft een artikel gevonden waarin de klimaatgekken worden opgeroepen om kunst met rust te laten, maar in plaats daarvan de Tweede Kamer te bezetten en mogelijk zelfs benzinepompen te slopen. 
De totaal doorgeslagen Asha ten Broeke heeft drie dagen geleden een column geschreven waarin ze haar mede linkse-gekkies vertelt dat ze op moeten houden kunst te verkloten 'uit naam van het klimaat.' In plaats daarvan, vindt ze, moeten ze andersoortige acties plannen. 
"What the fuck, was mijn eerste gedachte, dat doe je niet, van kunst blijf je af," schrijft ze over de klimaatmongolen die beroemde kunstwerken besmeuren. "En, zeiden verstandige mensen, hoezo moeten we kiezen tussen kunst en leven? Kunst is leven, leven is kunst; het is een valse tweedeling."
"Bovendien," gaat ze blijkbaar onbewust van de ironie verder, "horen wij linkse, groene luitjes kunst niet juist te beschermen? Klimaatactie, ja, heel graag, maar blokkeer dan een olieraffinaderij. Bezet de Tweede Kamer. Sloop desnoods een benzinepomp - maar geen kunst."

Bosma furieus

PVV-Tweede Kamerlid Martin Bosma reageert geschrokken op deze overduidelijke oproepen om misdaden te plegen.
"Totalitair links wil een omroep kapot," schrijft hij over de linkse fascisten die Omroep ON! willen slopen, "politieke partijen verbieden, censuur op Twitter. Wilders die niet mag uitpraten bij Rick Nieman. NPO66 full-time op klimaatorgel. En nu in [de] Volkskrant: linkse roedels, op naar het parlement!"

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

(Artikel gaat verder onder de oproep onze App te downloaden) Goed nieuws! De Dagelijkse Standaard heeft tegenwoordig een eigen App! Download onze app voor Android of voor iPhone en blijf de hele dag op de hoogste van het laatste échte nieuws en de nieuwste hard rechtse opinies. En als je de app gedownload hebt, laat dan even een review achter alsjeblieft. Het betekent een hoop voor ons!
En weet je wat het zo mogelijk nóg erger maakt? Ten Broeke maakt in de rest van haar column duidelijk dat ze het eigenlijk toch wel prima vindt dat haar mede klimaatgestoorden kunst óók aanvallen. Want, zegt ze, eigenlijk moeten "we" dat tuig "dankbaar" zijn omdat ze "kunst slim hebben gebruikt om ons te ontregelen, wakker te schudden, tongen los te maken."
Dit mag dus gewoon he, wat het mediakartel betreft. Letterlijke oproepen en steun voor misdrijven. Walgelijk.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten