Screen Shot 2022 10 14 at 142551

Tuig! Radicale linkse 'activisten' gooien tomatensoep over 'Zonnebloemen' van Van Gogh

Politiekokt 14 2022, 14:46
Walgelijke linkse activisten van Just Stop Oil - klimaatactivisten dus - hebben vandaag tomatensoep gegooid op 'Zonnebloemen': een werk van onze eigen Vincent van Gogh dat in de National Gallery in Londen hangt. Het tuig lijmde zich daarna vast aan de muur bij het schilderij. Zogenaamd om aandacht te eisen voor 'klimaat.'
De totale gekken van deze groep willen dat de mensheid ophoudt olie te gebruiken. Beter gezegd, ze eisen dat. En om dat doel voor elkaar te krijgen vinden ze elk middel gerechtvaardigd. Inclusief het vernielen van kunst
Dit is wat ze vandaag deden met een werk van Vincent van Gogh. Dat is tomatensoep, dat ze gooien. En daarna doen ze lijm op hun handen waarna ze zichzelf vastplakken aan de muur.
Het gaat dus om dit schilderij:
Dit is één van de bekendste schilderen ter wereld. En deze geschifte monsters denken dat ze het recht hebben het te beschadigen. Want zij hebben 'Idealen.' Ofzo. Hoor ik daar iemand in de straat roepen dat ze op ISIS-tuig lijken? Die radicaal-islamistische monsters die óók kunst vernietigden uit naam van hun zieke Ideologie? Als dat zo is: ja, dat klopt inderdaad ja. De ene groep wordt gevormd door radicale islamisten, de andere door klimaatgestoorde linkse gekken. In beide gevallen gaat het om knettergekke extremisten.
Goed nieuws! De Dagelijkse Standaard heeft tegenwoordig een eigen App! Download onze app voor Android of voor iPhone en blijf de hele dag op de hoogste van het laatste échte nieuws en de nieuwste hard rechtse opinies. En als je de app gedownload hebt, laat dan even een review achter alsjeblieft. Het betekent een hoop voor ons!
Weet je hoe er moet worden omgegaan met dit soort types? Je moet ze gewoon vast laten zien aan de muur. Niet eraf halen. Sterker nog, als ze los willen komen moet je wat meer lijm op hun hand smeren. Gewoon om ervoor te zorgen dat ze zich niet kunnen bedenken; dat ze er écht voor gaan.
Op een gegeven moment moeten ze dan plassen en poepen. Vast laten zitten. Ze doen het maar in hun broek. Na vijf of zes dagen zijn ze een bende. Onder plas en poep. Een uur in de wind stinkend. En doodop, natuurlijk, want ga zo maar eens slapen.
En dan? Dan laat je ze nóg langer vastzitten. Na een maand mogen ze eraf. Als alles verder opgeruimd is, en zij kapot van de ellende in elkaar zijn gestort. Eva Vlaardingerbroek heeft trouwens een ander plan voor ze:
Overigens wel een vraag: waar waren de bewakers? Als zo'n volwassen vrouw met roze haar binnen komt wandelen weet je toch al dat je een paar klimaatgekken binnenlaat? Gewoon niet doorlaten.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten