Gestoorde klimaatactivisten Extinction Rebellion lijmen zich vast aan Picasso. RTL: 'Opvallend klimaatprotest'

Gestoorde klimaatactivisten Extinction Rebellion lijmen zich vast aan Picasso. RTL: 'Opvallend klimaatprotest'

De ranzige linkse klimaatactivisten van Extinction Rebellion zijn weer eens bezig om kunst te vernielen in naam van hun Zieke Ideologie. Ze hebben zich namelijk vastgelijmd aan een schilderij van Picasso. Wij moeten dat maar normaal vinden, blijkbaar. Dat soort wangedrag.

Als je uit naam van 'het klimaat' misdrijven pleegt moet de hele wereld dat maar accepteren. Dat is continu de houding van klimaatgekkies, niet alleen in Nederland, maar blijkbaar ook in Australië. Want in Melbourne hebben een stel geschifte malloten zich vastgelijmd aan een schilderij van Picasso. Gewoon, omdat zij moreel superieur zijn enzo.

Het klimaatactivistische tuig bleef maar liefst anderhalf uur vastgeplakt zitten aan het schilderij. Daarna konden ze ervan losgemaakt worden, waarna ze werden ingerekend. Natuurlijk ongetwijfeld met wat lieve woordjes, want jongens toch, die activisten hebben 'het hart op de goede plek.'

Een walgelijke actie van de mensenhaters van Extinction Rebellion (die gekken willen heel ver gaan in hun activisme; ze willen ook dat mensen geen kinderen nemen, etc.). Maar de reactie erop van de media is zo mogelijk nog viezer. Want kijk maar naar deze tweet van RTL Nieuws:

"Opnieuw een opvallend klimaatprotest van Extinction Rebellion." Dát is de reactie op dit soort misdadig gedrag?

(Artikel gaat verder onder de oproep ons te steunen in deze barre tijden)

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis, de energiecrisis, de inflatiecrisis ´én de koopkrachtcrisis heeft DDS het ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Je moet je eens voorstellen wat de reactie zou zijn als, zeg, een PVV-kiezer zich vastlijmt aan een Picasso om aandacht te vragen voor de kwalijke effecten van massa-immigratie. Zou dat dan ook "een opvallend" protest zijn? Of zouden de media helemaal losgaan en de PVV'er in kwestie keihard veroordelen voor dit soort wangedrag?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer