Screen Shot 2022 05 11 at 162224

Talpa: 'Voorbarig om te spreken over terugkeer van Vandaag Inside'

Binnenlandmei 11 2022, 15:13
Vandaag werd bekend dat Vandaag Inside vanaf aankomende maandag weer te zien is op TV. Dat zegt Johan Derksen tenminste tegen het ANP. Maar Talpa zegt nu dat die aankondiging "voorbarig" is. Ze melken de controverse dus nog even lekker uit.
Talpa zegt in een officiële verklaring dat het afgelopen zondag een "goed gesprek" heeft gehad met Johan Derksen, Wilfred Genee, en René van de Gijp, maar dat er nog geen beslissingen zijn genomen over een mogelijke comeback van hun programma. Derksens woorden zijn volgens Talpa dan ook "voorbarig."
"We hebben afgelopen zondag een goed gesprek gehad met de mannen om in alle rust terug te kijken op de afgelopen weken en hetgeen gebeurd is. Zodra er meer nieuws te melden is komen we hier vanuit SBS6 op terug."
Er kunnen hier twee dingen gaande zijn:
1. Er is al wel degelijk een deal gesloten, maar Talpa en SBS 6 willen dit zélf bekendmaken. Het steekt ze daar dan dat Derksen dit op eigen houtje heeft gedaan. Zo hoort dat niet - ook al niet omdat er ongetwijfeld wat gedaan moet worden aan imagoschade-herstel, en misschien gesprekken met adverteerders.
2. Talpa wil deze controverse tot het allerlaatste moment helemaal - druppeltje voor druppeltje - uitmelken. Ze drijven de spanning nog even op... om dan op het laatste te zeggen dat het inderdaad doorgaat - zo kort mogelijk voor maandag, het liefst op zondag of zelfs op maandagochtend.
Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!
Het kan allebei het geval zijn... maar Talpa én de VI-heren kennende zal het toch het tweede zijn. Want deze lui doen echt álles voor de kijkcijfers. En ja, daarin zijn ze dan ook buitengewoon succesvol.
Overigens vind ik het prima als Vandaag Inside terugkomt. Alleen mogen ze wel ophouden met dit soort 'we kappen ermee' spelletjes. Want die beginnen echt irritant te worden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten