Screen Shot 2022 05 01 at 182224

Rene van der Gijp: 'Johan Derksen verzon het verhaal over de kaars!'

Binnenlandmei 01 2022, 17:24
In een ironische wending van het lot zegt René van der Gijp dat Johan Derksen het verhaal over de vrouw en een grote kaars uit zijn duim gezogen heeft. Nadat de rel uitbrak zou Derksen het gevoel gehad hebben dat het te laat was om het helemaal in te trekken.
"In het ’onderbroekenlol in kantines-circuit’ heb ik dit al dertig keer keer voorbij horen komen in allerlei weergaves," aldus Van der Gijp. "Elke keer dacht ik: het is gewoon niet waar. De keeper van Veendam zegt dat het niet waar is. Dus het OM gaat op zoek naar iemand die er niet is."
"Johan vertelde dinsdag trouwens niet de beste versie; er is er ook één waar zelfs Kaag om zou kunnen lachen. Maar goed, ik wist dat het niet waar was en daarom hechtte ik er ook geen enkele waarde aan," gaat hij verder.
Als dat waar is, is het natuurlijk helemaal onzinnig dat Derksen voet bij stuk heeft gehouden. Kom dan op tv en zeg tegen de mensen: "Jongens, ik lulde uit mijn nek. Er was niets van waar. Waarom zou ik in vredesnaam een kaars daar steken? Het was humoristisch bedoeld. Oké, blijkbaar kunnen deze grappen niet meer, maar het is totale onzin om net te doen alsof ik een vrouw echt aangerand heb met een kaars!"
Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!
Hoe je het ook wendt of keert, dit is werkelijk een bizarre situatie. Een tv-programma is of gestopt omdat één van de drie 'presentatoren' zich in zijn jonge jaren vreselijk misdragen heeft óf omdat hij net dééd alsof dat zo was. Postmodernistischer dan dit wordt het niet.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten