Lachwekkend! Vandaag Inside keert maandag terug: mét Gijp, Genee én Derksen

Lachwekkend! Vandaag Inside keert maandag terug: mét Gijp, Genee én Derksen

Het is eigenlijk nauwelijks te bevatten, maar Johan Derksen, Wilfred Genee, en René van der Gijp komen maandag alweer terug op tv. En ja, dat doen ze met hun eigen show Vandaag Inside. De 'stop' van het programma duurt dus een week of twee, maar daarna is het alweer feest.

Talpa komt later vandaag officieel met een reactie. De Telegraaf heeft gesproken met Johan Derksen, en die liet eigenlijk gewoon weten dat ze doorgaan. En dat klopt. Vanaf maandag is weer raak. Vandaag Inside komt terug mét alle hoofdrolspelers.

Het hilarische is natuurlijk dat zowel Derksen als Talpa nu bewezen hebben volstrekt ongeloofwaardig te zijn. Je kunt niet steeds weer zeggen dat je stopt, om vervolgens tóch door te gaan. Zo lijkt het geen serieuze affaire meer; het is een gimmick, een trucje om alle ogen even op je gericht te krijgen.

Zelfs Jan Roos vindt dat. En let wel, Roos stond ferm achter Derksen in de hele kaarsrel:

Als je bekijkt hoe fel Talpa was op Derksen is het toch wat verbazingwekkend dat het bedrijf nu zo'n draai maakt. Zoals Arthur van Amerongen uitlegt is er eigenlijk maar één logische verklaring: John de Mol beseft dat de heren qua kijkcijfers nauwelijks te vervangen zijn. En dat betekent: een fors verlies aan reclameinkomsten.

Het grappige is nu natuurlijk: hoe gaat de Deuggemeente hierop reageren? Want Sigrid Kaag (D66) vierde het einde van Vandaag Inside nog omdat de heren zo weinig Deugen. Nu gaan ze door en is de Deugvictorie ongedaan maakt. Slikken de Deugers dat zomaar?

Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!

Overigens kregen de heren naar verluid zoveel belletjes na het einde van VI bij Talpa dat zowel zij als Talpa ervan overtuigd waren dat stoppen toch niet helemaal verstandig was. Niet wat betreft de eigen portemonnee, tenminste.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties