2022 10 26

Totalitair gestoorde Extinction Rebellion idioot lijmt zich vast aan tafel bij Jinek

Binnenlandokt 26 2022, 11:15
Dit is het gesprek van de dag bij elk koffiezetapparaat. Dat een totalitair gestoorde idioot van Extinction Rebellion zich heeft vastgelijmd aan de tafel in het TV programma Jinek. Natuurlijk reageert de goedlachse grachtengordelbewoner Beau van Erven Dorens hier uiterst vriendelijk op.
De reactie van Beau van Erven Dorens laat precies zien hoe groot de kloof is tussen de grachtengordel elite en de rest van Nederland. De grachtengordel elite bestaat natuurlijk uit het partij- en mediakartel. Van Erven Dorens verving in Jinek de vaste presentator Eva Jinek omdat zij momenteel Corona heeft. Deze gek genaamd Jelle de Groot (Extinction Rebellion) had natuurlijk gelijk van de tafel getrokken moeten worden en niet pas tijdens de commercial break. Deze volidioot was uitgenodigd om over de recente acties van milieu-extremisten te praten.
Gelukkig is de verwijdering van deze gestoorde gek ook gefilmd en dat willen wij jullie natuurlijk niet onthouden. Dit is wat er daarna gebeurde.
Iemand van Jinek: "Ik laat 't zakken, dan glijdt hij er vanzelf af."
De Groot: "Ik zit VASTGELIJMD!"
Ze laten 't zakken, meneer valt eraf.
De Groot: "Ah, hey, KANKER!"
En dan ook nog roepen: "Ik val niemand aan, ik val niemand aan! Wacht, ik trek m'n hand eraf!"
(Artikel gaat verder onder de oproep onze App te downloaden) Goed nieuws! De Dagelijkse Standaard heeft tegenwoordig een eigen App! Download onze app voor Android of voor iPhone en blijf de hele dag op de hoogste van het laatste échte nieuws en de nieuwste hard rechtse opinies. En als je de app gedownload hebt, laat dan even een review achter alsjeblieft. Het betekent een hoop voor ons!
Zulke mensen zouden hilarisch zijn als het dorpsidioten betrof. Helaas zijn dit geen dorpsidioten maar extreemlinkse totalitaire idioten. Dit zijn de afstammelingen van de moordenaar van Pim Fortuyn, Volkert van der Graaf. Zij haten de democratie, de liberale rechtstaat en de vrijheid van meningsuiting. Deze totalitair gestoorde gekken schuwen geen enkele vorm van geweld om hun doelen te bereiken. Nee partij- en mediakartel blijf je vooral focussen op FVD. Terwijl extreemlinkse organisaties zoals Extinction Rebellion echt een gevaar vormen voor de staatsveiligheid.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten