Er zijn videobeelden! Knokploeg Glennis Grace sloegen medewerkers Jumbo he-le-maal kapot

Vorige week kwam Glennis Grace langs bij Jinek om haar imago daar op te poetsen. Haar verhaal kwam erop neer dat het een duwtje was dat ze gegeven had aan Jumbo-personeel, of nou ja, misschien een tikje. Het viel wel mee. Alleen is nu bekend dat er videobeelden zijn. En daaruit blijkt dat Glennis en haar vrienden die arme Jumbo-medewerkers echt totaal in elkaar geslagen hebben.

Bij Vandaag Inside bespraken de heren gisteren wat uit de videobeelden blijkt (informatie die ze weer kregen via RTL Boulevard). De belangrijkste punten zijn dat de zoon van Glennis uit de supermarkt werd gezet omdat hij rookte. Vervolgens gooide hij met een winkelmandje én gaf hij een personeelslid twee klappen.

Daarnaast blijkt dat Glennis Grace de "allereerste klap" uitdeelde toen zij en haar groep vrienden aankwamen bij de Jumbo. Zij sloeg een medewerker op zijn hoofd. Een andere medewerker werd aan zijn hoofd meegesleurd uit zijn kantoor door Glennis' groep en mishandeld. "Even later gaf Glennis Grace ook nog een knietje."

Niet best, maar ze waren nog niet klaar. Toen werd de jacht namelijk geopend op álle medewerkers van de Jumbo. Die trokken daarop stellingen om in een poging zich te verbergen. Eén van de medewerkers werd op de grond geworpen en daarna aangevallen door drie man, waaronder door de ex van Glennis. Die zette zijn knie op de borst van de medewerker en gaf hem vervolgens een vuistslag in het gezicht.

Na deze ongelooflijke brute aanval gaven de bendeleden elkaar - voor het oog van de camera's - een box, een knuffel en/of een kus... en gingen ze ieder hun weegs.

(Artikel gaat verder onder de oproep onze App te downloaden) Goed nieuws! De Dagelijkse Standaard heeft tegenwoordig een eigen App! Download onze app voor Android of voor iPhone en blijf de hele dag op de hoogste van het laatste échte nieuws en de nieuwste hard rechtse opinies. En als je de app gedownload hebt, laat dan even een review achter alsjeblieft. Het betekent een hoop voor ons!

Wat een mongool is deze vrouw. Daar kan je echt niets anders van zeggen. Want zelfs een geharde crimineel weet dat er opnames zijn - die beelden moet de verdediging namelijk krijgen voor de rechtszaak begint, en dan niet een dag ervoor, maar zo lang mogelijk ervoor zodat ze er een verdediging voor kunnen verzinnen. Toen ze vorige week bij Jinek zat wist ze dus dat deze beelden bestonden... maar ze deed net alsof dat niet zo was.

Natuurlijk gaat ze schuldig bevonden worden. Ze krijgt een strafblad. En ze verdient het om naar de gevangenis te worden gegooid, maar ze komt er ongetwijfeld van af met een taakstrafje. Want zo rollen Nederlandse D66-rechters: zeker als de dader van een afgrijselijke behandeling zowel vrouw als "iemand van kleur!!!11" is.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties