Vandaag Inside roept op tot onderzoek naar mogelijk verband tussen Pfizer-vaccins en hoge oversterfte

Vandaag Inside roept op tot onderzoek naar mogelijk verband tussen Pfizer-vaccins en hoge oversterfte

Er is veel discussie ontstaan over de hoge oversterfte in 2022 en de mogelijke oorzaken hiervan. Bij Vandaag Inside hebben Johan Derksen, Wilfred Genée en René van der Gijp aangegeven dat er onvoldoende onderzoek wordt gedaan naar de eventuele verbanden tussen de Pfizer-vaccins voor corona en deze oversterfte. Dit heeft geleid tot vragen over de transparantie van de overheid en de motieven achter het gebrek aan onderzoek.

Derksen heeft aangegeven dat hij wil dat er onderzoek wordt gedaan om theorieën te weerleggen of te bevestigen. Genée impliceerde dat er nog onbekende factoren kunnen zijn die bijdragen aan de oversterfte en dat het belangrijk is om deze te onderzoeken.

De overheid geeft als reden voor het ontbreken van onderzoek dat dit de privacy van overleden mensen zou schenden. Dit wordt door sommigen bekritiseerd als onacceptabel en onzinnig. Er zijn immers genoeg manieren om zo'n onderzoek op een verantwoorde manier uit te voeren zonder de privacy van overleden mensen te schenden.

Forum voor Democratie (FVD) heeft zich in het verleden al uitgesproken voor een onderzoek naar mogelijke verbanden tussen de vaccinaties en de hoge oversterfte. De partij zegt op Twitter dan ook buitengewoon blij te zijn met de aandacht hiervoor bij Vandaag Inside.

"De oversterfte blijft aanhouden," schrijft de partij, "zonder dat daar een verklaring voor is. Pepijn van Houwelingen heeft meermaals gevraagd om een onderzoek naar het verband met de vaccinaties. Minister Kuipers weigert structureel. Goed dat meer mensen deze opmerkelijke gang van zaken beginnen te zien."

Het is belangrijk om de oorzaken van deze oversterfte te achterhalen, onafhankelijk van welke factor of factoren hierbij een rol spelen. Het kan immers niet zo zijn dat er van tevoren even wordt uitgesloten dat experimentele vaccins er onmogelijk iets mee te maken kúnnen hebben - zeker aangezien er een groeiend aantal artsen is dat vergelijkbare vragen stelt en antwoorden wil zien.

Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.

Natuurlijk is het mogelijk dat zo'n verband er niet is. Goed! Dat zou gelukkig zijn, want heel veel mensen hebben zich laten vaccineren met een mRNA-vaccin. Als uit onderzoek blijkt dat dit er niets mee te maken heeft is dat voor miljoenen Nederlanders heel goed nieuws.

Maar het kan niet zo zijn dat deze mogelijkheid niet eens onderzocht wordt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties