"Ik ben haar destructieve geest zo ontzettend beu!" - ex van Sylvana Simons is KLAAR

"Ik ben haar destructieve geest zo ontzettend beu!" - ex van Sylvana Simons is KLAAR

Dat Sylvana Simons een vloek is voor de politiek én voor de Nederlandse cultuur weten we al langer. Maar volgens haar (bijzonder rijke én blanke) ex Roland Kahn is ze ook nog eens een hel om mee te leven. Hij is namelijk totaal gek van d'r geworden... zo manipulatief was ze. Oh, en hij is er ook nog eens van overtuigd dat haar zoon hem op bijzonder gewelddadige wijze heeft overvallen toen de relatie tussen hem en Simons kapot en vernield was.

In de Story van deze week staat er een interview met Roland Kahn. Kahn is de oprichter van kledingwinkel CoolCat en heeft nog een scala aan andere (grote) investeringen. Hij is gewoon knetterrijk.

Jaren geleden had Kahn een relatie met Sylvana Simons. Maar die relatie was, aldus Kahn, bepaald niet positief.

In een boek dat vorig jaar verscheen schreef Kahn dat de relatie tussen hem en Simons ronduit gekmakend was. "Onze relatie bereikt in 2012 het absolute dieptepunt," aldus de ondernemer. "Zijn we samen, hebben we binnen de kortste keren ruzie. Zijn we apart van elkaar op stap, dan bestookt ze me met ellenlange manipulatieve berichten. Ze werkt me zo op mijn zenuwen dat ik niet eens meer helder kan nadenken. Ik ben haar destructieve geest zó ontzettend beu."

Iedereen die de politiek volgt kan hier natuurlijk alleen maar heel veel begrip voor opbrengen. Als ze ook maar een beetje zo manipulatief en ronduit geschift is in het echte leven als ze is in de Kamer, tja, dan heb je handen daar vol aan.

Maar dat is niet het enige. Want in het nieuwe interview zegt hij ook dat hij ervan overtuigd is dat hij ná beëindiging van zijn relatie met Simons overvallen is door... een zoon van Simons. Die wil hij niet bij naam en toenaam noemen (omdat hij niet genoeg bewijs heeft én omdat hij die zoon 'geen trap na wil geven' omdat die al meerdere keren heeft vastgezeten voor andere misdrijven).

"Tijdens een familiefeestje hoorde ik hem eens opscheppen over de tientallen overvallen waarbij hij betrokken was," zegt Kahn over dat engeltje van Sylvana. Bij zijn eigen overval ging het er gewelddadig aantoe.

Kahn werd overvallen door meerdere mannen. "De grootste van hen dwingt me op de grond en knijpt mijn keel dicht," aldus Kahn. Ondertussen trapt een "andere man me voluit in mijn zij."

Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.

Bij één van de mannen zag hij vervolgens brandwonden. Volgens Kahn heeft die zoon van Simons ook brandwonden omdat hij als kind heet water ofzo over zich heen heeft gekregen. Eén plus één, zegt Kahn, is twee.

Opmerkelijk natuurlijk. En wat nog opmerkelijker is? Dat Story, Panorama en Roddelpraat hier wel over berichten, maar dat de grote media hun mond houden. Want hoe je het ook wendt of keert, dit is gewoon nieuws... en dan ook nog over een bekende landelijke politica en haar gezin.

Volg mij op Twitter.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties