Luchtmachtgeneraal voorspelt oorlog met China tegen 2025: "Kiss What Remains of Your Liberty Goodbye"

Luchtmachtgeneraal voorspelt oorlog met China tegen 2025: "Kiss What Remains of Your Liberty Goodbye"

Het is een angstaanjagende gedachte - het idee dat de Verenigde Staten in 2025 wel eens in oorlog zouden kunnen raken met China. En toch is dit de voorspelling van generaal Mike Minihan, de viersterren luchtmachtgeneraal die het Air Mobility Command (AMC) leidt. De memo die hij vrijdag verspreidde heeft schokgolven door het land gestuurd, waarbij veel outlets een kopie van de mededeling hebben bemachtigd.

Daarin schreef generaal Minihan dat "ik hoop dat ik het mis heb," maar dat zijn "gevoel me zegt dat we in 2025 zullen vechten." Zijn redenen hiervoor zijn huiveringwekkend: De Chinese president Xi Jinping die zijn derde termijn veiligstelt en zijn oorlogsraad instelt in oktober 2022, de presidentsverkiezingen van Taiwan in 2024, en de presidentsverkiezingen van de Verenigde Staten in 2024. Al deze gebeurtenissen zijn perfect op elkaar afgestemd om in 2025 een oorlog uit te breken, aldus generaal Minihan.

Het vooruitzicht dat de twee grootste grootmachten ter wereld oorlog gaan voeren is niet iets om lichtvaardig op te vatten. Als de voorspelling van generaal Minihan juist is, en de wereld zich in 2025 inderdaad midden in een WOIII bevindt, zullen de gevolgen zeker verwoestend zijn. Niet alleen hebben beide landen de macht om de hele planeet vele malen te vernietigen, maar het zou ook het einde kunnen betekenen van de vrijheid zoals wij die kennen. Zoals Maajid Nawaz het verwoordt: "Als Globalisten WOIII uitroepen, kus dan wat er nog over is van je vrijheid vaarwel."

We moeten proactief zijn in het voorkomen van zo'n tragedie. Nu is het tijd om stelling te nemen tegen oorlog en samen te komen om vreedzame oplossingen te vinden voor de angsten en problemen die tussen het Westen en het Oosten bestaan. We moeten ook samenwerken om verdere militarisering van onze eigen landen te voorkomen, want ook dat kan alleen maar tot een ramp leiden.

Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.

Helaas is de trieste waarheid dat het er alle schijn van heeft dat de bovenonsgestelden bewust aansturen op WOIII; dat dit een toekomst is waar ze willens en wetens voor kiezen. De oorlog tussen Oekraïne en Rusland is overduidelijk een oorlog tussen de NAVO en Rusland geworden. Dat is slechts deel I van het verhaal van WOIII. Als het zo doorgaat gaan we, valt te vrezen, zien dat generaal Minihan gelijk krijgt; dat China er ook bij betrokken wordt en dat we werkelijk een Derde Wereldoorlog krijgen. Een wereldoorlog die in potentie nóg destructiever is dan zijn voorgangers.

Lees meer over:
China Amerika

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties