shutterstock 1426331801

Verontrustende dreiging tegen Tim Hofman uit naam van Al Qaida onthuld

Binnenlandokt 20 2023, 17:00
Op een woensdag 6 september, stond heel Hilversum op zijn kop. Een 41-jarige blanke man uit Breda, met een verontrustend briefje in zijn zak, had het gemunt op niemand minder dan Tim Hofman. Zijn doel? Hem 'op zijn sodemieter schieten' uit naam van terreurorganisatie Al Qaida.
Hoe is het mogelijk dat in ons Nederland iemand zo radicaal kan worden? Hofman, die hierover sprak in een recente aflevering van Boos, onthult de verontrustende achtergrond van deze man. Hoewel de man bekeerd is tot de islam, ontkent hij directe banden te hebben met Al Qaida. Maar waarom dan het intimiderende briefje? “Hij zegt wel dat Al Qaida mijn vijand is, dus daarom zijn vriend”, aldus een geschokte Hofman.
De motieven van deze verdachte zijn al even verwarrend als zorgwekkend. Hij is fel tegen alles wat 'woke' en extreem links is. In zijn beleving zou Hofman hier een voortrekkersrol in hebben. "De man vertelt dat hij tegen alles is wat hij ziet als woke en extreem links. Zo zou ik ergens gezegd hebben dat ik hem niet blank, maar wit moet noemen," onthult Hofman.
Dit voorval toont weer aan dat de giftige 'woke'-cultuur die links propageert, sommigen naar het randje van waanzin kan duwen. De verdachte ziet links als een gevaar voor zijn kinderen en het land. Een gedachte die leeft onder veel Nederlanders, maar die zelden zo radicaal wordt geuit.

Dit soort doodsbedreigingen zijn zeer ingrijpend en beangstigend. Ik wens Tim dan ook veel sterkte. Dat Sander Schimmelpenninck mij, Roos, Dijkgraaf en Baudet hiervoor verantwoordelijk stelt is een nare poging om over Tims rug zijn persoonlijke oorlogjes uit te vechten:

De Telegraaf
De Telegraaf
@telegraaf

Verdachte (41) die Tim Hofman wilde doodschieten had briefje ’namens Al Qaida’. telegraaf.nl/entertainment/…

1.9K
Reply
Wierd Duk, een andere bekende naam in de media, reageerde geschokt op het voorval. “Dit soort doodsbedreigingen zijn zeer ingrijpend en beangstigend. Ik wens Tim dan ook veel sterkte. Dat Sander Schimmelpenninck mij, Roos, Dijkgraaf en Baudet hiervoor verantwoordelijk stelt is een nare poging om over Tims rug zijn persoonlijke oorlogjes uit te vechten.”
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Deze gebeurtenis toont aan dat de spanningen in ons land hoog oplopen. Waar gaan we heen als zelfs de presentatoren van BNNVara niet veilig zijn in hun eigen studio?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten