shutterstock 1426331801

Linkse bubbel van Tim Hofman doorboord door harde realiteit: een wake-up call

Mediaokt 09 2023, 12:00
Wat is er nou weer gebeurd in de linkse bubbel van het Hilversumse Mediapark? Jawel hoor, er heeft zich weer een gevalletje voorgedaan waaruit duidelijk wordt dat de BNNVARA wereld niet alleen maar uit regenbogen en eenhoorns bestaat. Tim Hofman, de linkse lieveling van BNNVARA, was bijna het doelwit van een gewapende man die eropuit was om hem om het leven te brengen schrijft de Telegraaf.
Een man uit Breda, gewapend met een vuurwapen en mes, drong vorige maand het BNNVARA gebouw binnen. Zijn doel? Een ontmoeting met Hofman arrangeren en hem uit de weg ruimen omdat, ongetwijfeld, iets niet in zijn straatje paste.
Dit is de nieuwe realiteit waar we in leven, dames en heren. Een plek waar gewone burgers zich veilig zouden moeten voelen – het Mediapark waar talloze omroepen hun thuishaven hebben – wordt binnengedrongen door een man met dodelijke intenties. En wie was het doelwit? Niemand minder dan een icoon van het linkse establishment, de persoon die van schoffelen een sideshow van de publieke omroep op nationale televisie heeft gemaakt.
Het paniekerige BNNVARA-personeel, de mond vol heeft van inclusie en diversiteit maar blijkbaar onbekend is met de echte consequenties daarvan, heeft na het incident noodgedwongen ook de andere omroepen in het gebouw gealarmeerd zoals de VPRO en Human. De man werd op 6 september in de avond door de politie gearresteerd.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Nieuws of nepnieuws – dat weekblad Panorama vorige week suggereerde dat er explosieven gevonden waren, blijkt volgens BnnVara onjuist. Was het dan allemaal wat minder angstaanjagend dan in eerste instantie leek? Desalniettemin blijft het een verontrustend voorbeeld van de huidige, verhitte sfeer in het maatschappelijk debat, waarin de linkse elite blijft geloven in hun roze bellen van veiligheid en onschendbaarheid, totdat de in-your-face-realiteit hen een lelijke verrassing bezorgt. Het is onrustbarend dat onze maatschappij zo ver is afgegleden dat geweld een antwoord lijkt te zijn op meningsverschillen. Maar misschien is dit wel hét moment voor linkse dromers om wakker te schudden en de realiteit onder ogen te zien en dat zij hun toon moeten matigen naar hun rechtse opponenten.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten