shutterstock 718411663

Verschrikkelijke intimidatie in de rechtszaal: Rechters en officieren durven hun werk niet meer uit te voeren!

Binnenlandokt 30 2023, 13:00
Dat Nederland in de greep is van de onderwereld wordt steeds duidelijker. Nu blijkt uit schokkend onderzoek dat onze rechtshandhavers - rechters en officieren van justitie - zich steeds meer bedreigd voelen. Het resultaat? Ze durven soms niet eens meer bepaalde zaken op te pakken uit pure angst volgens de NOS!
Onderzoeksplatform Investico en weekblad De Groene Amsterdammer hebben diep gegraven in deze alarmerende trend. En wat ze hebben ontdekt, is ronduit verontrustend. Het lijkt erop dat de Nederlandse rechtstaat steeds meer wordt ondermijnd door het criminele milieu. Als een rechter zich al niet veilig voelt om recht te spreken, waar gaat het dan heen met onze samenleving? Het lijkt wel of we langzaam afglijden naar Italiaanse maffiapraktijken. En wat doet de politiek? Die kijkt toe en laat het allemaal maar gebeuren.
Volgens de enquête van Investico en De Groene voelen veel rechters en officieren zich bedreigd, zo erg zelfs dat ze sommige zaken links laten liggen. Vooral zaken tegen de georganiseerde misdaad blijken een heet hangijzer. Sommige rechters en officieren overwegen zelfs om te stoppen met hun beroep, omdat de bedreigingen simpelweg te zwaar wegen.
De cijfers liegen er niet om: meer dan de helft van de ondervraagde rechters en officieren heeft te maken gehad met bedreigingen of intimidaties. Meestal was dit tijdens de behandeling van een zaak. En wat nog verontrustender is, is dat in één op de drie gevallen de bedreigingen te maken hadden met onderzoeken naar georganiseerde misdaad. Het is duidelijk dat er drastische maatregelen genomen moeten worden. De regering moet ervoor zorgen dat onze rechters en officieren hun werk veilig kunnen doen. Het is de hoogste tijd dat we de georganiseerde misdaad keihard aanpakken en onze rechtsstaat verdedigen!
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Tot slot, vraag je je af: als rechters en officieren zich niet veilig voelen, hoe zit het dan met de gewone burger? Het is tijd dat de politiek dit serieus neemt en handelt, voordat het te laat is!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten