screen shot 2022 08 05 at 14

Hypocriete haatdwerg Sander Schimmelpenninck wil weg van X: 'Eén van de grootste gevaren van deze tijd!'

Mediaokt 30 2023, 14:00
In de wereld van vandaag, waar het linkse gejammer en de politieke correctheid de boventoon voeren, is er eindelijk een sprankje goed nieuws te melden. Sander Schimmelpenninck, de zelfbenoemde elite die denkt dat hij boven het gewone volk staat, heeft aangekondigd dat hij wil stoppen met het sociale medium X (voorheen bekend als Twitter). En wij bij DDS kunnen niet anders dan zeggen: het werd tijd!
De Hypocrisie van Schimmelpenninck
Schimmelpenninck, die bekend staat om zijn belachelijke uitspraken en zijn neerbuigende houding, beweert dat het sociale medium "een van de grootste gevaren van deze tijd" is. Ironisch genoeg is hij zelf een van de personen die heeft bijgedragen aan de verzieking van het online debat. Met zijn constante haatdragende uitspraken en zijn vermogen om alles wat rechts is te demoniseren, heeft hij laten zien dat hij niet meer is dan een haatdwerg die aandacht zoekt.
Sociale Media
Een Platform voor Vrijheid of Vergif? Hoewel Schimmelpenninck misschien denkt dat hij een punt heeft als het gaat om de gevaren van sociale media, moet hij niet vergeten dat dit platform ook een plek is waar vrijheid van meningsuiting heerst. Iets wat hij, als lid van de linkse elite, waarschijnlijk maar al te graag zou willen inperken. Sociale media geven het gewone volk een stem, iets wat Schimmelpenninck duidelijk niet kan waarderen.
Conclusie
Het vertrek van Sander Schimmelpenninck van sociale media is een overwinning voor het vrije woord. Het is tijd dat we ons realiseren dat de echte gevaren niet komen van het platform zelf, maar van de mensen die het gebruiken om hun giftige ideologie te verspreiden. Dus tot ziens, Sander. Je zult niet gemist worden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten