24705223814 0522493ea2 c

Pegida voorman Edwin Wagensveld wordt geïntimideerd door autoriteiten vanwege zijn politiek incorrecte mening

Opiniesep 25 2023, 21:00
In een schokkende tweet op X (voorheen Twitter) beweert de voorman van Pegida, Edwin Wagensveld, stelselmatig te worden lastiggevallen en geïntimideerd door de autoriteiten, puur en alleen vanwege zijn afwijkende, 'niet-politiek-correcte' mening. Is dit het Europa en Nederland waarin we leven? Waar leiders constant hameren op de kernwaarden van vrijheid van meningsuiting en democratie, maar ondertussen critici systematisch onderdrukken en bespioneren?

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Wagensveld doet in detail uit de doeken hoe hij keer op keer wordt gestopt bij paspoortcontroles op vliegvelden, op snelwegen wordt gevolgd door politieauto's, en zelfs na vreedzame demonstraties wordt onderschept door agenten. En de reden? Hij staat op een internationale signaleringslijst. Niet omdat hij een gevaarlijke crimineel is, maar louter vanwege zijn politieke overtuigingen en zijn vreedzaam verzet tegen de mainstream narratieven.
Het meest verontrustende is dat, terwijl dit gebeurt, politieke zwaargewichten zoals Rob Jetten, Frans Timmermans, Ursula von der Leyen, Olaf Scholz en onze eigen premier Mark Rutte, zich vaak uitspreken tegen repressieve regimes in landen als Turkije en Rusland. Ze bekritiseren deze landen voor hun gebrek aan vrijheid en het bespioneren van hun burgers. Maar wat doen ze hier, in hun eigen achtertuin?
De manier waarop Wagensveld en anderen zoals hij worden behandeld, is een regelrechte aanslag op de waarden waarvoor Europa en Nederland beweren te staan. Dit is geen democratie; dit lijkt meer op een Orwelliaanse dystopie waarin iedereen die het waagt af te wijken van de 'goedgekeurde' mening, in de gaten wordt gehouden en wordt geïntimideerd.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Wagensveld's boodschap aan de autoriteiten is duidelijk: "Ik heb schijt aan jullie!" En eerlijk gezegd, als dit de manier is waarop onze regeringen handelen, dan zouden meer Nederlanders hetzelfde moeten voelen. Het is tijd om op te staan tegen deze flagrante schendingen van onze rechten en vrijheden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten