Vrouw in Hoorn aangerand bij station door Eritreeërs: rechtszaak tegen verdachten begonnen

Vrouw in Hoorn aangerand bij station door Eritreeërs: rechtszaak tegen verdachten begonnen

In november 2020 is een jonge vrouw in Hoorn aangerand bij het station. Het Openbaar Ministerie verklaart dat de 20-jarige vrouw omsingeld werd door een groep jongemannen van Eritrese afkomst, waaronder een man die naast haar kwam zitten. De vrouw werd volgens het OM door de mannen aangerand. Het incident heeft angst veroorzaakt bij veel vrouwen die zich zorgen maken dat zij ook slachtoffer kunnen worden in vergelijkbare situaties.

Drie verdachten in deze zaak (20, 21 en 25 jaar) zijn volwassen Eritreeërs en werden door het OM vervolgd voor werkstraffen van 80 en 60 uur en voorwaardelijke gevangenisstraffen van een maand. De zaak tegen een destijds minderjarige verdachte wordt achter gesloten deuren behandeld.

Het incident heeft politieke reacties opgeroepen, met name van de FVD, die roept op tot actie in verband met onbeperkte immigratie. ''Hoeveel Nederlandse vrouwen moeten nog aangerand/verkracht worden door asielzoekers voordat de VVD afstapt van haar extreemlinkse immigratiebeleid? Deze ellende is allemaal gewoon te voorkomen met grenscontroles. Waar een wil is, is een weg. Maar de wil ontbreekt al 12 jaar.'' schrijft FVD op Twitter.

Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.

Thierry Baudet zei het 5 jaar geleden al immigratie is één van de grootste problemen van deze tijd. Helaas is de situatie alleen maar verslechterd. Dat komt door de Beautjes van deze wereld die het zo zielig vinden dat uitgeprocedeerde asielzoekers worden uitgezet, terwijl er een uitspraak ligt van de rechter. Nee we moeten volgens het VVD66 volk, daar schaar ik Beau van Erven Dorens ook onder, humaan zijn omdat deze gelukszoekers zo zielig zijn. Verdorie er zitten onder deze mensen veel criminelen die hier niks te zoeken hebben en daar is het slachtoffer in Hoorn weer de dupe van. Hoelang pikken we dit nog? Zachte heelmeesters maken stinkende wonden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties