Waardeloze NOS eist actie tegen boeren: 'Waarom grijpt de burgemeester niet in!'

Waardeloze NOS eist actie tegen boeren: 'Waarom grijpt de burgemeester niet in!'

Binnenlandjul 05, 10:53
Als je wilt weten aan welke kant journalisten staan in de strijd van het vrije volk tegen de tirannieke staat hoef je alleen maar even te kijken naar de manier waarop de media berichten over de boerenprotesten. De NOS, bijvoorbeeld. De staatsomroep verbaast zich erover dat de burgemeester in Nijkerk nog niet in actie is gekomen, en eist met zoveel woorden dat dit alsnog gebeurt.
De NOS komt vandaag met een artikel over boerenblokkades bij verschillende distributiecentra. Het linkse journalistieke gajes laat furieus weten dat waar er gisteren 15 blokkades zijn, er daar momenteel nog 12 van over zijn. "De blokkades zijn bij onder meer distributiecentra in Almere (Lidl) en het Gelderse Oosterhout (Lidl en Albert Heijn), Gieten en Deventer (Coop)," aldus de NOS. "Ook Jumbo ziet drie van zijn zes centra geblokkeerd, in Raalte, Woerden en Nieuwegein. In Haaksbergen wordt een centrum van Plus geblokkeerd en in Drachten en Deventer heeft Aldi nog altijd te maken met blokkades."
Tot zover een redelijk feitelijk verslag. Maar dan komt er een heel gekke paragraaf. Of, nou ja, een paragraaf die gek zou zijn als je nog altijd denkt dat de media denken dat het hun taak is om de macht te controleren, en niet critici van de macht.

In Nijkerk wordt verder het enige distributiecentrum van de Boni geblokkeerd. "We kunnen niks", zegt een woordvoerder van de supermarktketen. De burgemeester heeft een noodverordening afgevaardigd, maar heeft om onduidelijke redenen nog geen opdracht gegeven om in te grijpen.

Knettergek. In het verleden begrepen de media dat het hun taak was om de macht te controleren. Maar tegenwoordig roepen ze de macht juist op om geweld te gebruiken tegen critici van diezelfde macht.
Het partijkartel en het mediakartel vormen feitelijk één en hetzelfde kartel. En samen vormen ze dé grote vijand van een vrij volk.
Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!
Directeur Marc Jansen van het Centraal Bureau Levensmiddelen is overigens één van de boosdoeners. Dit figuur riep de autoriteiten namelijk gisteren letterlijk op om de politie in te zetten tegen de vreedzame boeren. Later op de dag gebeurde dat inderdaad in Zwolle, Heerenveen en Sneek, waarbij er grof geweld werk gebruikt. Er werd zelfs traangas ingezet. Wat zal Jansen daar blij mee zijn. Hop, even wat traangas afschieten op vreedzame demonstranten. Lekker hoor!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten